joi. iul. 18th, 2024

Securistul Traian Băsescu cere revenirea la STAREA DE URGENŢĂ: „Este singura soluţie!”


Fostul preşedinte al României, securistul Traian Băsescu, a avut o intervenţie la Digi24 unde i-a cerut lui Iohannis să reinstaureze starea de urgenţă. Securistul Petrov s-a declarat dezamăgit de comportamentul românilor referitor la măsurile de combatere a coronavirusului.

Cer revenirea la starea de urgenţă! Este singura soluţie, nu văd alta, atât timp cât starea de alertă a fost golită de orice conţinut. N-are ce căuta în acţiunea guvernamentală. Trebuia să se rămână la starea de urgenţă prin decret. Nici măcar cele mai civilizate state n-au reuşit să rezolve problema prin autoizolare voluntară”, a spus Traian Băsescu.

Acesta şi-a continuat ideea spunând că, dacă această epidemie ar fi avut loc în perioada în care el se afla la conducerea ţării, ar fi reintrodus fără să stea pe gânduri starea de urgenţă.

Dacă în mandatul meu se întâmpla o astfel de eroare de relaxare, înainte ca populaţia să-şi înţeleagă misiunea, aş fi ieşit, le-aş fi zis că CCR n-a fost de acord cu legea veche aşa că reintroducem starea de urgenţă cu măsurile care sunt la momentul de faţă aplicabile,” a încheiat «Petrov».

Admin