Dum. mai 26th, 2024

Se caută cobai! Până la 3400 de lei pentru cine acceptă să i se facă vaccinul anti-coronavirus.


Cursa pentru descoperirea unui vaccin împotriva noului coronavirus este una acerbă între marile puteri ale lumii. Primele progrese au fost deja făcute de majoritatea ţărilor implicate, iar acum este nevoie de cobai umani pentru a testa noile vaccine. Drept urmare laboratoarele au nevoie fie de voluntari fie de persoane plătite care să accepte testele. Persoanele care acceptă să se facă vaccinul anti-coronavirus de test pe ele ar putea primi până la 3400 de lei.

Acest lucru, însă, se petrece în Anglia. Britanicii se dau peste cap pentru a găsi un vaccin împotriva coronavirus, iar Guvernul a alocat suma de 22.5 milioane de lire în acest sens. Fondurile sunt îndreptate în principal pentru a finanţa cercetarea de la Imperial College London. Testarea pe oameni va începe în zilele următoare, iar cercetătorii speră să aibă parte de suficienţi „voluntari” cărora să le facă vaccinul anti-coronavirus pentru a obţine rezultate relevante.

În Anglia există două entităţi care lucrează la un leac pentru coronavirus. Imperial London College lucrează la un leac ce constă în picături care conţin material genetic şi este transportat în sânge, iar experţii de la Oxford University lucrează la un vaccin injectabil. Pentru a începe această nouă etapă a studiului, Imperial College London recrutează voluntari din Londra, Bristol şi Southampton.

Este nevoie să aruncăm cu tot ce putem pentru a câştiga această luptă”, a spus Matt Hancock, secretarul pe sănătate în guvernul condus de Boris Johnson. Cei care doresc să participe la studiu se pot înscrie online şi vor primi între 190 şi 625 de lire sterline pentru „timp, transport şi contribuţia la testare”. Peste 500 de persoane cu vârsta între 18 şi 55 de ani sunt aşteptate să se ofere cobai pentru noile vaccinuri. Sursa: A1.ro

Admin