vin. apr. 12th, 2024

Dictatorul Nord Corean Kim Jon-Un ar fi murit în urma unei operaţii pe inimă nereuşită!


Presa internaţională vuieşte cum că „Liderul Suprem” al Coreei de Nord ar fi murit în urma unei operaţii pe inimă. Mai multe surse internaţionale susţin că dictatorul Kim Jong-Un ar fi fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord şi în urma operaţiei el a murit. Cu toate acestea, alte surse din Japonia susţin că liderul nord coreean este „în stare vegetativă” după intervenţia medicală suferită.

O vice-directoare a unei televiziuni din Hong Kong susţine că dictatorul coreean a murit, citând „o sursă foarte solidă”. Postarea ei de pe reţeaua socială chineză Weibo a fost distribuită masiv în social media. Alte informaţii neconfirmate oficial provenite din surse apropiate de Beijing, susţin că „Liderul Suprem” ar fi avut nevoie de un stent la inimă şi operaţia a decurs greşit din cauza faptului că mâinile chirurgului tremurau foarte puternic.

Multe detalii nu se cunosc deoarece este greu de aflat informaţii concrete din Coreea de Nord, însă mai multe surse internaţionale susţin că acesta fie se află în stare vegetativă fără şanse de recuperare fie a decedat.

Vom reveni cu mai multe informaţii de îndată ce le vom avea. Sursa 1, Sursa 2, Sursa 3

Admin