sâm. mart. 2nd, 2024

Scrisoarea unui ”MASCAT” revoltat: „Am ajuns FIRMA DE PAZĂ a ţiganilor!”


Revoltă în cadrul trupelor speciale de intervenţie ale Poliţiei. Un „mascat” a transmis publicaţiei Adevărul.ro o scrisoare în care acuză că „am ajuns firma de pază a ţiganilor”. Reacţia vine după ce zeci de poliţişti şi jandarmi au supravegheat casa lui Emi Pian şi apoi cortegiul funerar al interlopului.

„Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi şefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope”, se arată în scrisoare. Adevărul.ro afirmă că autorul scrisorii a participat la sute de descinderi organizate la locuinţele clanurilor de interlopi şi la tot atâtea reţineri ale unor infractori recidivişti.

„Blocăm străzi, oprim tot ce mişcă, păzim ţiganii să nu fie brutalizaţi… DE CÂND NE-AM TRANSFORMAT ÎN FIRMA DE PAZĂ A ŢIGANILOR??? DE CE TOATĂ ACEASTĂ DESFĂŞURARE DE FORŢE PENTRU PROTECŢIA SCURSURILOR SOCIETĂŢII ??? PROTECŢIE PLĂTITĂ DIN BANII OAMENILOR CARE AZI DIMINEAŢĂ S-AU TREZIT SĂ PLECE LA MUNCĂ ! LA MUNCĂ !!!!! CA SĂ PLĂTEASCĂ PROTECŢIA INFECŢILOR CARE DORM LINIŞTIŢI ŞI LA ORA ASTA. ŞTIIND CĂ MILIŢIA, PARDON FIRMA DE PAZĂ, VEGHEAZĂ SĂ NU FIE ATINŞI LA ARIPI..

Nu mai avem niciun os în coloana vertebrală, am ajuns nişte moluşte?

CE OR GÂNDI OAMENII NORMALI CÂND VĂD CĂ PENTRU SCURSURILE ASTEA SUNT ATÂTEA FORŢE ŞI CÂND EI, CARE MUNCESC ŞI PLĂTESC TAXE DE LE IES PE NAS, AU NEVOIE DE POLIŢIE ŞI LI SE SPUNE CĂ NU SUNT OAMENI, CĂ NU SUNT RESURSE ???

CE GÂNDESC COLEGII NOŞTRI, CARE ÎN EXERCITAREA ATRIBUŢIUNILOR DE SERVICIU AU AJUNS SĂ FIE AMENINŢAŢI, BĂTUŢI, RĂNIŢI ŞI CĂRORA NU LI S-A ASIGURAT NICIUN FEL DE PROTECŢIE? NICI MĂCAR NU AU FOST LĂSAŢI SĂ-ŞI IA PISTOLUL ACASĂ PENTRU PROTECŢIA LOR ŞI A FAMILIILOR LOR.

CUM ESTE POSIBIL SĂ ACORDĂM ATÂTA ATENŢIE UNOR NENOROCIŢI CARE FAC ATÂTA RĂU ACESTEI SOCIETĂŢI? CARE NU AU O ZI DE MUNCĂ ÎN VIAŢA LOR. CARE NU AU PLĂTIT UN LEU IMPOZIT ÎN VIAŢA LOR. DAR DEŢIN PALATE, MAŞINI DE ZECI ŞI SUTE DE MII DE EURO ŞI ÎNVÂRT MILIOANE DE EURO ÎN VĂZUL TUTUROR??? CHIAR NU MAI AVEM UN SINGUR OS ÎN COLOANA VERTEBRALĂ???

CHIAR AM AJUNS LA STADIUL DE NEVERTEBRATE, DE MOLUŞTE ???? MI-A PLĂCUT ENORM MESERIA ASTA, DAR ASTĂZI AM AJUNS SĂ O URĂSC DIN TOT SUFLETUL!!!!

Am ajuns firma de pază a ţiganilor. Asta se întâmplă când apar cumetriile cu ţiganii şi şefii poliţiei mănâncă din palma lumii interlope. Atâta timp cât şefi mari din poliţie au tot mâncat din mâna lor până acum, nu o să vedem nici un plan. O să vedem doar balet al forţelor de ordine fără o finalitate anume.

Iar amenzile date unor X sunt apă de ploaie în condiţiile în care acei X nu au venituri declarate sau ceva pe numele lor sau carte de muncă undeva. Acei X nu aduc, nu au adus şi nu o să aducă niciodată PLUS VALOARE unei societăţi civilizate care plăteşte taxe şi impozite din care mare parte a etniei X e susţinută cu ajutoare de handicap şi boală închipuită pe munci şi alocaţii N pentru puradei.

Poliţia şi-a dat examenul neputinţei la măsuri şi când a coborât în stradă BERECHET fiu de împărat (şeful Poliţiei Capitalei – n.r.) ca să empatizeze cu ei. Hai mă pe bune?”, arată „mascatul” în scrisoarea publicată de Adevărul.

Admin