joi. iul. 18th, 2024

Rareş Bogdan şi Florin Roman sunt disperaţi: „Suntem măcelăriţi de PSD!”


Se pare că lucrurile în PNL sunt destul de tensionate în acest moment, asta după ce au apărut informaţii cum că Rareş Bogdan şi Florin Roman au răbufnit la adresa colegilor din Guvern. Cei doi şi-au exprimat nemulţumirea în timpul unei şedinţe online faţă de lipsa de comunicare a colegilor din Guvern. Atât Rareş Bogdan cât şi Florin Roman au acuzat că nu sunt informaţi de către colegii din guvern referitor la măsurile pe care le iau şi se fac de râs atunci când ies la TV şi nu ştiu despre ce este vorba.

Ministrilor le spun doar atât: Să îşi bage minţile în cap şi să comunice cu partidul, să nu facă pe nebunii! Altfel voi ieşi public şi îi voi spulbera,” ar fi răbufnit Rareş Bogdan, conform Digi24. Florin Roman l-a completat pe Bogdan spunând că „Suntem rupţi în două. Voi la guvern şi noi fiecare cum putem. Nu mă mai duc la televiziuni ca să aflu de acolo ce decide guvernul şi să mă fac de minune.”

Liderii PNL sunt îngrijoraţi şi de faptul că s-a pierdut mult teren în sondaje şi sunt scăderi vizibile cauzate de modul în care Guvernul Orban gestionează situaţia pandemiei. Florin Roman a transmis colegilor săi faptul că, pe lângă bâlbele în gestionarea crizei, PNL a pierdut şi mediul online. El s-a plâns de faptul că „Am pierdut online-ul. De o lună nu mai existăm în online. Suntem măcelăriţi. PSD se descurcă de minune în online.”

Admin