Dum. apr. 14th, 2024

Raed Arafat continuă „războiul” cu criticii de pe Facebook


Raed Arafat continuă ceea ce pare a fi un război personal împotriva celor care nu sunt de acord cu el şi care îi critică măsurile pe care le-a luat în ultimele trei luni de luptă contra COVID-19. Raed Arafat pare un geniu neînţeles de „muritorii de rând”. El pare surprins că oamenii îl critică atât de mult şi nu acceptă deciziile pe care le ia.

Arafat a spus că se produce o foarte mare dezinformare a populaţiei prin intermediul retelelor de socializare. În plus, aceste dezinformări sunt susţinute şi de către anumiţi medici care „vorbesc fără a avea fundament ştiinţific.”

Problema populației și problema pe întreg mapamondul acum este acest război de pe rețelele de socializare. Acolo există o dezinformare și există o încercare de a crea un haos, pentru ca populația să nu mai aibă încredere în autorități și să facă ce dorește, ducând clar la situația de a pune aceste țări în situație grea, gravă, adică să nu mai poată controla răspândirea acestui virus,” a explicat, la Medika TV, Raed Arafat.

Comentariilor făcute pe rețelele de socializare li se adaugă și opiniile unor medici din România care, fără a avea neapărat argumente bazate pe dovezi științifice, exprimă păreri despre evoluția pandemiei de COVID-19, crescând astfel gradul de neîncredere al populației în autorități.

Există comentarii ale unor colegi care, din păcate, pot să spun că nu sunt bazate neapărat științific. Modul în care au comentat toate aceste aspecte a determinat populația să fie confuză și să nu mai respecte măsurile pe care le-am solicitat” a mai spus Raed Arafat.

Admin