Dum. oct. 1st, 2023

Premierul britanic Boris Johnson a fost internat în spital după 10 zile de când a fost confirmat pozitiv cu COVID-19!


UPDATE: Boris Johnson a fost mutat la terapie intensivă după ce starea lui s-a înrăutăţit ca urmare a infecţiei cu coronavirus! „Începând de duminică după amiază premierul a fost internat în spitalul St. Thomas din Londra din cauza simptomelor de coronavirus. Pe parcursul acestei după amieze, starea primului ministru s-a înrăutăţit şi, la sfatul echipei medicale, a fost mutat într-o unitate de Terapie Intensivă,” a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului.

Primul Ministru al Marii Britanii, Boris Johnson, a fost internat în spital pentru teste suplimentare după ce şi-a petrecut ultimele zece zile în autoizolare la domiciliu ca urmare a contractării coronavirusului. Motivul este că Boris Johnson continuă să aibă simptome persistente ale coronavirusului şi s-a decis internarea sa ca o măsură de precauţie, informează purtătorul de cuvânt citat de cnbc.com.

Primul Ministru mulţumeşte personalului din Sistemul Naţional de Sănătate pentru efortul lor extraordinar şi munca incredibilă pe care au depus-o în această criză şi îi îndeamnă pe cetăţeni să urmeze în continuare îndemnul autorităţilor de a sta în casă şi a proteja atât SNS cât şi ceilalţi cetăţeni,” a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului.

Johnson, în vârstă de 55 de ani, este primul lider guvernamental major despre care se ştie că s-a îmbolnăvit de coronavirus. El s-a autoizolat în urmă cu zece zile când testul de COVID-19 a ieşit pozitiv şi a avut febră destul de ridicată. El şi-a îndeplinit sarcinile de serviciu prin videoconferinţe şi legături telefonice din autoizolare.

Ştirea că Boris Johnson a fost internat în spital vine după una dintre rarele ocazii când Regina Elisabeta ţine un discurs televizat adresat naţiunii, iar aceasta i-a îndemnat pe oameni să confrunte pandemia cu unitate şi responsabilitate.

Admin