joi. iul. 18th, 2024

Petiţia în care Bill Gates este acuzat de „crime împotriva umanităţii” va ajunge în atenţia oficialilor Casei Albe


Vocea poporului este foarte importantă în America, iar Casa Albă are un site special dedicat petiţiilor unde oamenii pot să aducă în atenţia oficialilor orice problemă sau nemulţumire. O astfel de petiţie îl vizează pe Bill Gates care este acuzat de „crime împotriva umanităţii”. Iniţiatorul petiţiei solicită ca Fundaţia soţilor Bill şi Melinda Gates să fie investigată pentru malpraxis şi crime împotriva umanităţii. Pentru ca o astfel de petiţie să ajungă pe masa oficialilor Casei Albe trebuie să strângă minimum 100.000 de semnături în 30 de zile. Petiţia împotriva soţilor Gates a adunat peste 500.000 de semnături. Drept urmare, oficialii de la Casa Albă trebuie să dea un răspuns oficial solicitării.

„Event 201” şi „Military World Games”, principalele argumente împotriva lui Gates

Petiţia creată în data de 10 aprilie a depăşit suta de mii de semnături în doar câteva zile. Această petiţie devine una dintre cele mai semnate petiţii din istorie pe site-ul oficial al Casei Albe. Iniţiatorul petiţiei oferă ca argument pentru această investigaţie două evenimente din anul 2019. „Event 201” a fost un eveniment în care s-a simulat efectele unei potenţiale pandemii care ar fi urmat să apară pe planetă. Bill Gates a fost unul dintre principalii participanţi. Acest eveniment a avut loc cu doar câteva săptămâni înainte ca virusul SARS-CoV-2 să apară în Wuhan.

Al doilea eveniment la care face trimitere iniţiatorul petiţiei este „Military World Games” care s-a desfăşurat fix la Wuhan. Din acel moment, susţine iniţiatorul petiţiei, s-a început o propagandă agresivă referitoare la vaccinarea populaţiei şi supravegherea biometrică. În prim-planul acestor evenimente a fost Bill Gates, cel care a susţinut public faptul că ar fi de dorit să se tempereze creşterea populaţiei mondiale cu 10-15% prin intermediul vaccinării. Mai mult, Gates, UNICEF şi OMS au fost deja acuzate de sterilizarea intenţionată a copiilor din Kenya prin intermediul unui vaccin antitetanos, încheie iniţatorul petiţiei pe care o puteţi vedea AICI.

Admin