Dum. oct. 1st, 2023

Părinţii săraci discriminaţi de Iohannis şi Guvernul său: Din 15 iunie se redeschid DOAR grădiniţele şi afterschool-urile PRIVATE, NU şi cele de stat!


Reacţiile de după declaraţia de presă susţinută azi de Klaus Iohannis, în care se roagă de parlamentari să-i voteze prelungirea stării de alertă, continuă să apară. După ce i s-a demontat foarte uşor minciuna grosolană cum că măsurile luate de Guvernul lui au fost apreciate la nivel european, citând un studiu care spune fix opusul, o altă afirmaţie a fost intens criticată.

Iohannis a spus că din 15 iunie creşele, grădiniţele sau afterschool-urile vor putea fi redeschise, dar DOAR CELE PRIVATE! Acest lucru a atras nemulţumirea anumitor persoane care îl acuză pe preşedinte că face discriminare.

Şi pe bună dreptate, deoarece nu există nici măcar un argument logic pentru care ai permite deschiderea grădiniţelor private, dar nu şi pe cele de stat. „Părinţii care nu îşi permit să plătească la grădiniţe sau afterschool-uri private ce vor face? Îşi vor lăsa copiii singuri pe stradă?” se întreabă retoric un cunoscut avocat pe nume Mihai Drăgan.

Se deschid grădiniţele şi afterschool-urile PRIVATE! Cum PRIVATE?! Adică, DE CE DOAR cele PRIVATE? Eu înţeleg mesajul lui Iohannis aşa: părinţii care NU au posibilităţile financiare necesare înscrierii copilului / copiilor la o şcoală / grădiniţă privată, să îşi lase copiii PE STRADĂ!

În rest, să menţinem Starea de Alertă! Nu a explicat de ce! Mai are Nelu Tătaru nişte măşti nevândute, mai are Grindă de angajat nişte rude, mai o combinaţie etc.,” a scris avocatul Mihai Drăgan pe Facebook.

Admin