joi. iul. 18th, 2024

Iohannis MINTE GROSOLAN pentru a-şi motiva prelungirea stării de alertă!


Pe lângă declaraţiile referitoare la noile măsuri de relaxare ce vor avea loc începând cu 15 iunie, Klaus Iohannis nu s-a putut abţine să nu strecoare şi cel puţin o minciună grosolană în discursul său.

Pentru a-şi susţine continuarea stării de alertă şi după 15 iunie, Klaus Iohannis a spus că măsurile pe care le-a luat „Guvernul său” sunt printre cele mai apreciate din Europa, citând un studiu de la Londra care, culmea!, spune exact opusul!

Vreau să subliniez în mod expres: Guvernul a luat cele mai bune măsuri. A luat măsurile care au dus la o răspândire foarte limitată a acestei epidemii. Ați urmărit, probabil, un studiu foarte nou al unui institut prestigios din Londra. Ne spune că, fără aceste măsuri în lume, mai ales în Europa, am fi avut milioane de decese. Faptul că am impus în România, din timp, aceste măsuri ne-a făcut să controlăm răspândirea epidemiei cât de mult s-a putut controla”, a declarat Klaus Iohannis.

Dar ce spune acel studiu mai exact?

Ei bine, fix opusul a ceea ce vrea Iohannis să ne transmită! România ocupă poziţia 30 dintr-un total de 43 în topul celor mai sigure ţări de vizitat în această perioadă în Europa, spune un studiu realizat de un think-tank cu sediul la Londra. Elveţia este cea mai sigură ţară din Europa, dar şi din lume, urmată de Germania şi Austria. România este devansată în acest clasament de toate ţările vecine sau din zonă: Bulgaria, Serbia, Grecia, Cehia, Ungaria sau Polonia.

Ungaria se situează chiar pe un loc 6 care îi conferă o imagine foarte bună în acest context. Totuşi, în mod ciudat, Italia se situează pe locul 28, în faţa României deşi gravitatea pandemiei a fost una din cele mai mari din Europa. Topul este citat de prestigioasa revistă Forbes.

Noi ce să înţelegem acum? Că Iohannis este PROST informat sau că nu se simte bine până nu minte poporul la ore de vârf? Deoarece din acest studiu nu reiese în niciun fel faptul că Guvernul lui Iohannis a fost lăudat pentru măsurile luate. Să fi încurcat, oare, Iohannis Orbanul ungur cu Orbanul lui?

Această minciună nu este singulară. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi când a spus că în Franţa s-a făcut un EXPERIMENT pe elevii dintr-o provincie franceză în care au redeschis o şcoală şi mulţi copii au fost infectaţi cu COVID-19. Lucru dezminţit atât de presă cât şi de oficialii francezi!

Admin