vin. iun. 14th, 2024

O nouă manipulare Iohannis/PNL: „PSD dă Ardealul Ungurilor.” FALS!


Iohannis şi PNL sunt disperaţi că pierd teren în încrederea electoratului şi încearcă să iasă cu fumigene pentru a distrage atenţia de la impotenţa lor politică şi a mai capacita un pic „rezistenţii” împotriva PSD. S-a dovedit în nenumărate rânduri că Iohannis şi cei din spatele lui sunt maeştri în arta manipulării şi înscenărilor. Dovada cea mai clară în acest sens o avem la înscenarea care i s-a făcut profesorului Streinu-Cercel. Acum, profitând şi de prostia/neatenţia PSD-ului au creat un nou scandal care să distragă atenţia de la PNL şi a da în cap PSD-ului.

Motivul pe care l-au ales acum este cel cu adoptarea tacită în Camera Deputaţilor a proiectului de autonomie a Ţinutului Secuiesc. Bineînţeles că nu este admisibil să laşi să treacă legi aberante chiar şi tacit de Camera Deputaţilor, dar asta nu înseamnă că ce trece de Camera Deputaţilor devine automat lege. E logic pentru oricine că o asemenea lege nu are cum să se producă şi chiar dacă trece tacit de deputaţi ea va fi respinsă de Senat. Dar cum să scape securiştii o asemenea ocazie de a ieşi din nou ca salvatorii României?

Groparul României se pretinde salvatorul ei!

Deşi proiectul a fost adoptat tacit în 23 aprilie, Iohannis a ieşit astăzi la prânz, cu câteva ore înainte ca proiectul să fie respins de Senat, pentru a da în cap PSD-ului şi a apărea el ca marele salvator al României. Poate nu a aflat Iohannis, dar PSD nu este singurul partid din Camera Deputaţilor. PSD are majoritate, dar asta nu înseamnă că este singur acolo. De ce nu au ieşit vitejii PNL ÎNAINTE de adoptarea tacită să ne avertizeze de „calamitatea” care ne paşte? Bineînţeles că asta este doar o fumigenă, dar nu se sfiesc deloc să profite de ea pentru a căpăta capital electoral.

Mai mult decât atât, Guvernul a dat răspuns şi a trimis punct de vedere după mai bine de două luni de când i-a fost solicitat, după ce se împlinise deja termenul de adoptare tacită! Iar acum vin să pozeze în salvatorii României? Cu 2 ore înainte ca proiectul să fie oricum respins în Senat? Cam cât de proşti ne cred? Foarte proşti!

Atât de proşti ne cred încât Iohannis îşi permite să vină cu asemenea declaraţie:

Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, se înțelege poate acum mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale naţiunii să fie hotărâte de PSD. Nu mai vreau ca această majoritate să hotărască împotriva României şi a românilor. E inadmisibil așa ceva. Până când sunt eu preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. E incredibil! În timp ce noi ne luptăm cu pandemia, PSD se luptă să dea Ardealul ungurilor.

Deci după ce s-a făcut de râs în urma conferinţei de presă de ieri şi şi-a luat multă plăcuţă suedeză, Iohannis vine acum să ne salveze de nimic. Pentru că nu a existat nicio clipă un pericol REAL de autonomie pentru Ţinutul Secuiesc. Aceasta este doar o fantasmagorie a unora din UDMR. Haideţi să nu mai punem botul chiar la toate manevrele securiştilor şi să ne documentăm înainte de a ne uita în gura unor sau altora. De asemenea, e bine să ascultăm ambele tabere înainte de a decide pentru noi.

NU VĂ ÎNDEMN SĂ VOTAȚI PSD SAU ORICE ALTCEVA, VĂ ÎNDEMN DOAR SĂ GÂNDIȚI ȘI SĂ NU VĂ LĂSAȚI MANIPULAȚI DE SECURIȘTI!

Iată faptele, nu vorbele lui Iohannis.

Admin