lun. mart. 4th, 2024

Numărul deceselor de COVID-19 creşte! Detaliu îngrijorător la cazurile 36 şi 37.


Numărul morţilor din cauza coronavirusului începe să crească tot mai mult şi în România, chiar dacă momentan nivelul se menţine scăzut faţă de alte state. Acest lucru se datorează şi faptului că virusul a pătruns în ţara noastră ceva mai târziu faţă de alte state, însă dacă până acum morţile au fost puse şi pe seama bolilor anterioare de care sufereau victimele şi contactul pe care l-au avut cu persoane confirmate la rândul lor cu coronavirus, decedaţii cu numărul 36 şi 37 vin cu nişte detalii mai mult decât îngrijorătoare.

Cele două victime, ambii bărbaţi, au murit în propriile locuinţe şi nu erau cunoscuţi cu boli grave anterioare, doar unul dintre ei fiind declarat ca obez. Însă detaliul cel mai îngrijorător abia acum urmează! Niciunul dintre cei doi bărbaţi nu a avut istoric de călătorie şi nici contact cu un caz confirmat! Asta înseamnă că nici măcar persoana care i-a infectat nu ştie că este purtătoare de coronavirus şi este liberă pentru a infecta în continuare alte victime! Cazurile 36 şi 37 provin amândouă din judeţul Ialomiţa şi au vârsta de 60 respectiv 77 de ani, conform datelor oficiale furnizate de stirioficiale.ro. Aceste date ne arată că răspândirea comunitară a virusului este în desfăşurare.

Cazul 38 este şi el relevant pentru persoanele care nu înţeleg să respecte carantina sau autoizolarea. Bărbatul în vârstă de 66 de ani, din judeţul Timiş, a murit după ce a fost infectat de un membru al familiei revenit din Germania!

Admin