lun. mart. 4th, 2024

Ludovic Orban doreşte închiderea cluburilor după ora 22:00 sau 23:00


Din cauza numărului tot mai mare de infecţii cu coronavirus şi a faptului că regulile sunt respectate din ce în ce mai puţin, Ludovic Orban ar dori ca toate cluburile de noapte să fie închise după ora 22:00 sau 23:00 pentru a se evita, astfel, aglomerările de oameni care nu respectă regulile de protecţie sanitară. Acesta a spus că şi benzinăriile sunt o problemă în ceea ce priveşte prevenirea răspândirii coronavirusului.

„În ceea ce privește alte servicii de alimentație publică, să știți că avem probleme. Sunt foarte multe terase unde nu se respectă regulile, unde nici măcar personalul angajat nu respectă regulile, iar patronilor nici măcar nu le trece prin cap să facă cel mai mic demers pentru respectarea regulilor.

Să știți că și în benzinării avem probleme, în special în benzinăriile de pe drumuri care duc spre destinații de vacanță și asta nu v-o spun din auzite, v-o spun din experiența proprie. Oamenii aliementează și dacă n-au mască sunt lăsați, evident, să plătească.

Asta nu este acceptabil, iar benzinăriile trebuie să găsească soluții în așa fel încât și cei care nu au mască să aibă posibilitatea de a-și achiziționa o mască înainte să intre în spațiu închis. Nu mai vorbesc de alte activități în benzinării, unde se stă la coadă și dacă ai pe cineva fără mască riscă să infecteze foarte mulți oameni.

În cluburi avem din nou probleme. Sunt unele cluburi care nu respectă nicio regulă, părerea mea este că ar trebui închise și aici va trebui să ne gândim foarte bine dacă nu luăm noi niște măsuri, care au fost luate și în alte țări, ca după ora 22:00 sau 23:00 să se închidă aceste tipuri de activități”, a spus Ludovic Orban.

Admin