Dum. apr. 14th, 2024

Ipocrizia politicienilor: „Specialiştii au impus restricţii, nu noi!”

Foto: raducraciun.ro


Ipocrizia şi laşitatea politicienilor de la guvernare este atât de evidentă încât zgârie retina. După ce au bâlbâit-o cu starea de alertă până în ultimele minute ale zilei de 14 mai, Ludovic Orban a refuzat să iasă în faţa cetăţenilor să comunice el măsurile şi restricţiile care au intrat în vigoare. Marcel Vela, Ministrul de Interne, a silabisit câteva cuvinte din hotărârea de Guvern, iar ce era mai greu şi mai neplăcut pentru populaţie l-a lăsat pe Raed Arafat să comunice.

De ce? Pentru a-l eroda pe Arafat! Pentru ca în subconştientul populaţiei să intre faptul că Arafat este cel care nu-i lasă să facă A, B, C… Arafat este cel care nu doreşte relaxare, Arafat este cel care impune restricţii, etc. Lucru incorect, de altfel. Sigur că Arafat are un cuvânt de spus când se iau astfel de măsuri, dar nu Arafat ia deciziile! Deciziile se iau de către politicieni! Acei politicieni care refuză să-şi asume responsabilitatea comunicării propriilor decizii.

Mai mult decât atât, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, Rareş Bogdan a spus că toate deciziile care s-au luat în ultimele două luni au fost dictate de specialiştii din domeniul sănătăţii, nu de politicieni! Deci, cu alte cuvinte, dacă nu vă convine că vi se încalcă drepturile trebuie să daţi vina pe specialiştii din sănătate, nu pe politicieni. Daţi cu „pietre” în Arafat, în Rafila, Cercel, Moldovan, nicidecum în Iohannis, Orban sau PNL. De parcă ei sunt decidenţi, nu simpli sfătuitori.

Admin