vin. iun. 14th, 2024

Întrebare pentru autorităţi: În România mai e pandemie sau e o harneală pentru proşti?


Mircea Badea s-a confruntat cu o situaţie pe care cu siguranţă o întâlnesc mulţi oameni din România, dar nu au posibilitatea să spună public. El s-a arătat foarte deranjat de faptul că poliţiştii nu poartă mască atunci când interacţionează cu cetăţeanul şi riscă să se infecteze sau să infecteze o mulţime de oameni din cauza neglijenţei. Badea a avut o intervenţie acidă la „Sinteza Zilei” în care a povestit o situaţie care l-a revoltat la culme.

„Eu iau, în continuare, destul de serios treaba asta cu pandemia. Sunt printre puţinii care mai rămân aşa, cumva… O să povestesc o chestie care mi se pare foarte gravă. Aş vrea să îi întreb pe domnul preşedinte al României, Klaus Werner Iohannis, şi pe ministrul Marcel Vela, şi pe ministrul Nelu Tătaru dacă în România, totuşi, mai e pandemie, mai e stare de urgență sau e pur şi simplu o harneală pentru proşti. Mă refer la poliţişti. Eu am constatat că există posibilitatea ca poliţiştii să fie printre principalii transmiţători de COVID. De ce? Pentru că nu poartă mască. Pentru că vin la 20 de cm de cetăţean, pun mâna pe acte.

Le fac plângere penală!

Eu am avut o experienţă azi-noapte, m-a oprit poliţia. Am fost foarte tare pe poziții, altfel am fi fost bot în bot. Autorităţile organizează, reglementează de la grădiniţe, la terase, la restaurante… Dar ei, autorităţile? Poliţiştii parcă erau eroii din linia întâi. Ei sunt în linia întâi pentru că iau în pifometru mulţi cetăţeni pe zi. Deci pot transmite la mulţi cetăţeni pe zi carcalacul. Cum poate mie să îmi spună autoritatea, statul, că eu trebuie să „a, b, c, d”, când poliţistul, practic, este total dezinhibat?”, a spus Mircea Badea.

Badea a continuat în emisiunea lui spunând că data viitoare când va întâmpina această situaţie va suna la 112 şi va face reclamaţie că este oprit de o persoană care nu poartă mască. Mai mult, el a spus că va face plângere penală poliţiştilor care insistă să ia actele în mână şi să nu păstreze distanţa fizică dacă nu poartă mască şi mănuşi!

Admin