joi. iul. 18th, 2024

Gabriela Firea somează Guvernul Orban să nu mai apere pedofilii şi să retragă contestaţia de la CCR!


Decizia incredibilă şi lipsită de raţiune a Guvernului Orban de a proteja pedofilii atacând la CCR legea de creştere a pedepselor pentru agresiuni sexuale contra minorilor continuă să provoace revoltă în rândurile populaţiei şi a politicienilor. Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, cere Guvernului să retragă această contestare a legii la CCR şi să înceteze în a mai proteja pedofilii şi violatorii.

„Somez Guvernul PNL Ludovic Orban să renunțe la a-i apăra pe pedofili! Drepturile copiilor trebuie apărate, nu cele ale agresorilor sexuali! Cer imperativ Guvernului liberal să revină asupra deciziei de a contesta la Curtea Constituțională legea care înăsprește pedepsele celor care comit agresiuni sexuale asupra minorilor.

Trag un puternic semnal de alarmă asupra efectelor pe termen lung pe care le va avea o astfel de decizie. În condițiile în care România se confruntă cu un număr mare de violuri sau cazuri de maltratare sexuală a minorilor.

Domnule prim-ministru Orban, perseverența dumneavoastră în greșeală este periculoasă pentru societate. Tăcerea în acest caz, ca, de altfel, în toate situațiile dificile, înseamnă lașitate și complicitate.

Deveniți, pe zi ce trece, un Guvern care acționează împotriva propriilor cetățeni.

Suntem în al doisprezecelea ceas. Criza sanitară deplorabil gestionată produce efecte pentru toată societatea, iar copiii sunt ținte directe ale greșelilor guvernamentale.

Este imperativ să ne îndreptăm grija și preocuparea către protejarea drepturilor copiilor. Fie că acest lucru înseamnă siguranță, servicii medicale sau educație de calitate.

Solicit ferm Guvernului și prim-ministrului Ludovic Orban o dezbatere serioasă asupra pregătirii începerii noului an școlar, în condiții de siguranță sanitară.

Domnule prim-ministru Orban, faptul că ignorați problemele reale, nu înseamnă că ele nu există! Cetățenii se confruntă cu ele zi de zi și așteaptă soluții” a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Admin