vin. sept. 22nd, 2023

Gabriela Firea anunţă că doar 4 bucureşteni din 4600 testaţi au ieşit pozitiv COVID-19!


Lovitură de teatru referitor la testările de coronavirus! Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, anunţă faptul că din cei 4600 bucureşteni testaţi în cadrul programului derulat de primărie de testare a populaţiei doar PATRU (4) persoane au fost depistate pozitiv! Acest lucru aruncă noi semne de întrebare referitor la corectitudinea raportărilor care vin din partea Grupului de Comunicare Strategică.

Doar 4 persoane din cele 4.600 care au participat la testarea noastră au avut rezultate pozitive la coronavirus”, a anunțat Gabriela Firea la România TV. Campania de testare pe care Gabriela Firea a inițiat-o în București a fost blocată brutal de Ministerul Sănătății, pe motiv că nu există aviz de la DSP.

În realitate, însă, se pare că motivul pentru care a fost blocat acest program este cu totul altul şi anume ascunderea cifrelor reale ale persoanelor infectate de coronavirus pentru a justifica amânarea măsurilor de relaxare şi chiar extinderea stărilor de alertă.

Gabriela Firea îl acuză pe Ministrul Nelu Tătaru că îşi face ambiţii personale pe seama românilor.

Cred că s-a dat drumul la o dictatură militară, în zona medicinei. Nu neagă nimeni existența virusului. Din păcate ceea ce se întâmplă acum este anacronic și pe dos.

Sunt internări, dar sunt mai multe externări în spitalele pe care le administrăm. Nu suntem în criză. Nu suntem în situația de a închide spitalele. Ministrul Sănătății cred că și-a făcut o ambiție din a ține închis Spitalul Colentina.

Sefa DSP l-a sunat pe managerul de la Colentina și l-a certat că dă informații presei. L-a amenințat că nu-i dă avizul pentru a deschide unitatea. Nu am auzit ca la DSP, până acum, și sunt primar de patru ani, să se facă numiri pe criterii politice„, a spus Gabriela Firea.

Admin