lun. iun. 24th, 2024

Document bombă! MS recunoaşte că nu au fost suficiente cazuri COVID-19 pentru a decreta epidemia în România!


Avocatul Gheorghe Piperea a intrat în posesia unui document oficial emis chiar de către Ministerul Sănătăţii care recunoaşte că în România nu a fost decretată epidemie SARS-CoV-2 deoarece nu au existat suficiente cazuri de infecţie sau decese pentru a justifica acest lucru!

„Ministerul Sănătății a confirmat oficial că NU a declarat niciodată epidemie pe teritoriul național. Motivația : nu se întruneau condițiile epidemiologice pentru asta, adică nu s-a întrunit numărul de îmbolvnăviri/decese care să justifice declararea epidemiei. Din punct de vedete epidemiologic, în România nu exista un pericol real.

Culmea sarcasmului este că se susține oficial că starea de urgență s-a instaurat pentru că OMS a declarat pandemie în 11 martie 2020. Dacă ne reamintim bine, România încă se pregătea de anticipate atunci, iar autoritățile încă bagatelizau boala (la fel și experții vieții). Johannis desemnase în batjocură un premier, care a fugit rușinos din Parlament atunci când a auzit că s-ar putea să fie votat.

În plus, dacă ne luăm după recomandările OMS și le punem în practică inclusiv în cazul în care nu sunt necesare, de ce mai avem nevoie de guvern? Și care recomandări ale OMS sunt “obligatorii”? Toate, inclusiv cele care se contrazic și cele care sunt deosebit de incoerente și ambigui? Sau numai alea care ne convin, ca să stăm la putere un secol și să facem cât mai mulți îmbogățiți de război?

P. S. Precizez că am acordul celor care au primit acest răspuns să îl fac public și să îl utilizez în procesul de azi,” scrie avocatul Piperea pe pagina sa de Facebook.

Admin