Dum. mai 26th, 2024

Cum sabotează Guvernul propriii cetăţeni în străinătate!


Guvernul României prin intermediul MAE pune o etichetă NOCIVĂ pe spatele fiecărui român care trece graniţa. După ce mii de români au aşteptat cu orele la graniţă să intre în Grecia, deoarece fiecare dintre ei trebuia să fie testat de coronavirus, niciunul dintre cetăţenii români veniţi din România nu a fost depistat pozitiv la COVID-19.

În schimb, din mii de români testaţi în sfârşit au reuşit să găsească o femeie ca fiind infectată. Doar că, ce să vezi?, nu era din România! MAE s-a grăbit să dea un comunicat de presă în care să anunţe „evenimentul”, dar se pare că, printre multe alte neconcordanţe, a „uitat” să menţioneze că femeia de cetăţenie română venise în Grecia din GERMANIA!

Ticăloşie sau prostie?!

Aşadar, femeia nu era infectată din România. Doar soarta face ca ea să fie cetăţean român, dar nu a fost infectată în România. Nu a venit în Grecia din România. Şi totuşi guvernul nostru în măreaţa sa inteligenţă s-a grăbit să-şi asume acest caz, îngreunând şi mai mult situaţia cetăţenilor români care vor să călătorească peste hotare.

Este mai mult decât evident pentru cine lucrează acest guvern. Cum să lase ei marea Germanie să poarte o astfel de etichetă de transmiţător de coronavirus? Mai bine să o lipim românilor.

Acest incident a atras atenţia şi lui Iulian Capsali, fost editor la România Liberă care a fost infectat împreună cu toată familia cu COVID-19 şi nu a avut mari probleme din cauza acestui virus, fiind un aprig contestatar al măsurilor care se iau în combaterea virusului.

ROMÂNII NU SUNT BOLNAVII EUROPEI!

„Propriul guvern, recte Ministerul Afacerilor Externe condus de un pufos care fumează trabuc cu mânuși și bea whisky cu gura plină, face țara de rahat în lume.

Turista româncă găsită pozitivă la cursa charter aterizată în Creta trăiește în Germania, cretinilor!

Vama grecească este blocată de mașini din cauză că ați speriat toată Europa cu demența voastră de a ne face unici pe continent.

În Grecia sunt astăzi aproape 2 milioane de turiști, zeci de mii din România. Țara este relaxată, premierul Mitsotakis apare la televizor în public fără mască, lumea se bucură de viață. Numai demenții noștri nu au liniște. Ar fi transformat toată țara, cu ajutorul presei cumpărate pe banii noștri sub acoperirea că ar da informații despre covid, într-un lagăr pentru asimptomatici (sau chiar PREsimptomatici, cum s-a exprimat o „specialistă” agreată de Sistem).

Nici un test pozitiv nu a ieșit până astazi din vămile terestre pe unde au trecut până azi zeci de mii de români. Cum își explică teroriștii politico-medicali Arafat și Tătaru că NU a fost nici un un român depistat pozitiv cu Covid?

Cetăţean român, REZIDENT în GERMANIA!

Ca să ne demonstreze unicitatea, cretinii din PNL care au devalizat bugetul Sănătății prin sumele colosale aruncate pe asimptomaticii ținuți abuziv în spitale – apropos, eu, soția și cei 3 copii care am avut infecția covid-19 cu simptome medii și ușoare am degrevat bugetul statului de peste 100.000 € pentru că ne-am tratat acasă, cum e normal! – deci ce să facă gunoaiele liberale, au INVENTAT, în stil securistic, cazul unei românce depistate pozitiv REZIDENTE ÎN GERMANIA!

Că ăsta e un guvern de slugi globaliste, asta se vede din avion. Grav este că securitatea trădătoare a făcut din clasa politică un pilaf amorf unde opoziția este asimptomatică.

Sunt în Halkidiki pentru câteva zile, deci cunosc bine realitatea din Grecia. Am fost azi la biserică. Plină de oameni normali, un singur bătrân (și erau cam 90 de credincioși, 70% peste 60 de ani) cu mască.

Mă voi întoarce rapid ca să punem pe picioare, împreună cu liderii care reprezintă partea validă a neamului, o mișcare națională care să prezerve și să apere ce se mai poate după măcelul social la care asistăm de câteva luni.” a scris Capsali pe Facebook.

Admin