vin. sept. 22nd, 2023

COVID-19: Cuplurile sunt îndemnate să poarte mască de protecţie când fac sex!


După ce o bună bucată de timp Guvernul Englez a refuzat să ia în serios pandemia de coronavirus, acum vine cu măsuri tot mai ciudate. Recent, într-un plan de restricţii elaborat de Guvern, persoanele care au o relaţie, dar nu locuiesc în aceeaşi casă nu mai au voie să facă sex împreună. Mai mult, experţii îi îndeamnă pe cei care se plictisesc acasă şi le vine cheful de nebunii să poarte măşti de protecţie în timpul actului sexual.

Studiile efectuate au relevat faptul că sexul are un potenţial ridicat de risc de răspândire a coronavirusului şi a sfătuit cuplurile să ia măsuri suplimentare de prevenţie în dormitor. Aceste măsuri includ evitarea săruturilor, făcutul unui duş înainte şi după partida de amor şi chiar purtarea de măşti în timpul actului sexual.

Abstinenţa sau masturbarea sunt considerate activităţi sexuale cu risc redus, în timp ce sexul cu partener din aceeaşi casă poartă un risc mai ridicat. De asemenea, riscul creşte atunci când partida de sex are loc între două persoane ce locuiesc în case diferite, lucru care a şi fost interzis de altfel. Deşi cercetătorii recunosc faptul că abstinenţa nu este posibilă pentru multe persoane, ei îndeamnă oamenii să îşi ia anumite măsuri de precauţie pentru a reduce riscul de transmitere a virusului.

Acest studiu vine la scurt timp după ce un expert a susţinut că un pacient vindecat de coronavirus ar trebui să evite să facă sex timp de 30 de zile. Mai mult, Veerawat Manosutthi, expert în boli infecţioase, a avertizat că aceste persoane ar trebui să evite chiar şi sărutul timp de 30 de zile de la vindecarea de coronavirus. Sursa: The Mirror

Admin