joi. iul. 18th, 2024

Ciolacu, mesaj dur către Orban: Dublaţi alocaţiile sau vă măturăm guvernarea!


Decizia Curţii Constituţionale prin care obligă Guvernul Orban să dubleze alocaţiile copiilor, Marcel Ciolacu, PSD, a prins curaj. Acesta a lansat un mesaj dur pentru Orban şi Guvernul său spunând că dacă nu dublează alocaţiile îi va „mătura guvernul”.

„Am un singur mesaj pentru Iohannis și Orban: nu dublați alocațiile, vă măturăm guvernarea! Sunteți un pericol pentru viitorul țării!

Președintele Iohannis nu mai poate amâna dublarea alocațiilor pentru copii. Curtea Constituțională demonstrează prin decizia de azi că PNL n-a avut, practic, argumente, ci a vrut doar să blocheze aplicarea legii.

Pentru milioane de românii cu copii această măsură initiată de PSD este o mare gură de oxigen pentru bugetul lunar al familiei. De ceea, îi solicit președintelui să promulge legea în regim de urgență, iar Guvernului Orban să o aplice de la 1 august. Dacă nu fac asta, depunem moțiunea de cenzură în august – indiferent că România va fi sau nu atunci în stare de alertă.

O guvernare care se opune cu toate forțele creșterii veniturilor a milioane de copii nu poate construi vreun viitor pentru România!
#Guvernați, nu mai blocați!” a spus Marcel Ciolacu, Preşedinte interimar PSD.

Admin