vin. sept. 22nd, 2023

Cheloo, manifest anti-mască de protecţie: „Botnița lui Lady Arafat mă insultă!”


Cheloo, unul dintre liderii trupei hip-hop Paraziţii, a lansat un atac dur la adresa autorităţilor şi a lui Raed Arafat personal. Acesta a creat hashtagul „RefuzDeBotniţă” pe Facebook şi îşi îndeamnă fanii ca, pe lângă refuzul de a purta masca de protecţie, să boicoteze marile lanţuri de magazine prin cumpărarea alimentelor de bază de la ţărani.

Mai mult, el a spus că va crede „în virusul vedetă când morţii vor fi adunaţi cu buldozerele din şanţuri”. Atitudinea lui Cheloo este cu atât mai interesantă cu cât prietenul şi colegul său de la iUmor, Mihai Bendeac, a fost infectat personal cu COVID-19.

Asasinat administrativ al spiritului.

„#refuzdebotnița!!! Spitalele refuză să interneze pacienți cu simptome de Covid. Oameni cu temperatură de peste 38°, stare generală proastă si tuse accentuată, sunt trimiși în izolare la domiciliu, fără a fi testați. Testele se fac pe programare si, până când le vine rândul, liber la promenadă

În schimb, Arafat induce panică în rândurile populației. Matematica fricii. Ține-i înspăimântați și vinde-le botnițe.

O să ajungem să fim obligați să ne cumpăram, fiecare, câte un apartament, în cazul în care ne îmbolnăvim, să avem unde să ne izolăm. Totul pentru bunastarea lui Arafat.

Botnița lui Lady Arafat mă insultă!

Făcând parte din categoria celor care nu contează decat în sondaje, o să fac tot posibilul ca masca să devină un obiect dispensabil. #refuzdebotnita

Refuz să mai umplu buzunarele marilor retaileri, abținându-mă, pe cât posibil, de la cumpărăturile săptămânale.

Nu voi mai cumpăra pâine, carne, lapte, brânza și alte alimente de bază din magazine. O să cumpăr, ce nu reusesc să produc în grădina proprie, de la tăranii care nu au loc să-și vândă produsele in supermarket sau piata.

Acum este momentul în care putem sfida un sistem pervers, prin refuz de consum, haotic, de produse de care nu avem, cu adevarat, nevoie.

Vă urez un Covid plăcut în continuare!

P. S. O să cred în virusul vedetă doar în momentul în care morții vor fi adunați din șanțuri cu buldozerele. Deocamdată, doar banii se adună în conturile cui trebuie,” se arată în postarea lui Cheloo de pe Facebook.

Admin