Dum. mai 26th, 2024

CFR Cluj vrea să dea în judecată clinica „Regina Maria” din cauza testelor COVID-19 fals-pozitive


Testarea de coronavirus în România dă mari bătăi de cap atât statului cât şi persoanelor fizice. CFR Cluj a trecut printr-o perioadă foarte neplăcută săptămâna trecută când mai mulţi fotbalişti şi membri ai staff-ului au fost depistaţi pozitiv COVID-19. Chiar înaintea meciului cu FCSB, la echipă au apărut 10 cazuri de COVID-19. Întreg lotul s-a retestat în reţeaua „Regina Maria” din Bucureşti şi alte 16 teste au ieşit pozitive, conform Mediafax.

Reveniţi la Cluj, niciunul dintre cei 16 noi „bolnavi de COVID-19” n-a mai ieşit pozitiv la următoarele două rânduri de teste. Acestea fiind făcute la Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul Judeţean. Ancheta epidemiologică a ajuns la final, iar echipa va fi din nou programată să joace în Liga 1.

Întrebarea este cum de a fost posibil ca testele de la Regina Maria să dea atât de multe fals-pozitive? Conform surselor MEDIAFAX, CFR Cluj are de gând să dea în judecată clinica „Regina Maria”. Avocaţii vor cere în instanţă despăgubiri de câteva sute de mii de euro. Oficialii CFR-ului susţin că testele făcute aici au fost fals-pozitive, iar clubul a avut numai de suferit de pe urma erorii medicale, atât din punct de vedere financiar, cât şi emoţional.

Contactați de Agenția MEDIAFAX, reprezentanţii de la „Regina Maria” nu au oferit niciun punct de vedere până la această oră.

Admin