Dum. mai 26th, 2024

„Ăsta da eşec LuCOVIDE: Românii vă consideră mai corupţi decât PSDragnea.”


În urma unui sondaj efectuat de cei de la CURS a reieşit faptul că românii consideră Guvernul Orban mai corupt decât pe cel al PSD. Acest lucru a surprins multă lume ţinând cont de campania negativă care s-a făcut faţă de PSD. PSD şi „corupţia” au mers mult timp mână în mână în percepţia publică.

Acum, însă, după mai bine de nouă luni de guvernare PNL, românii par să-şi fi schimbat percepţia. Cozmin Guşă, analist politic, dă şi el o lovitură cruntă lui Ludovic Orban pe care-l consideră principal vinovat.

„Ăsta da eșec, LuCOVIDE: ROMÂNII VĂ CONSIDERĂ MAI CORUPȚI DECÂT GUVERNĂRILE PSDragnea! 5 concluzii.

CURS a publicat datele primului sondaj post-pandemie, realizat prin interviuri față-n-față, deci cu un grad de acuratete si precizie superior. 5 concluzii tari:

1. Majoritatea românilor consideră că guvernul liberal este mai corupt decat precedentele guvernari ale PSDragnea, si mai grav, o largă majoritate dintre aceștia sunt convinși că PNL NU ARE OAMENI COMPETENȚI CARE POT GESTIONA CRIZA ECONOMICĂ; pe românește, LuCOVID a depășit-o si pe Veorica in topul rușinos al neîncrederii și incompetenței, si-asta doar în cca 6 luni.

2. PNL este considerat INCAPABIL SĂ:

  • AJUTE FIRMELE ROMÂNEȘTI
  • REDUCĂ ȘOMAJUL
  • GESTIONEZE UN NOU VAL DE PANDEMIE
  • REZOLVE CRIZA INVĂȚĂMÂNTULUI ROMÂNESC
  • GESTIONEZE CRIZA ECONOMICĂ
  • SPRIJINE ROMÂNII AFECTAȚI DE CRIZA CORONAVIRUS;

Tradus in mod concis, ROMÂNII VĂ CONSIDERĂ “BUNI DE NIMIC!”, LuCOVIDE!

3. Aceste concluzii ne zic în plus că MILUIREA PRESEI a fost o operațiune cvasi-inutilă, bună doar pentru edulcorarea șocului privitului zilnic în oglindă al echipei KlauSILĂ-LuCOVID; și ne mai dau perspectiva sumbră a scăderii accentuate a credibilității mass-media, care nu poate bate PERCEPȚIA REALITĂȚII SUMBRE, în ciuda eforturilor penibile de PR PLĂTIT DIN BANI PUBLICI; SI-ASTA-I FOARTE GRAV!

4. Sondajul are concluzii devastatoare si pentru OPOZIȚIA “PSD-PRO-ALDE”, condusă de către cei „3 CAVALERI AI NEPUTINȚEI (Marcel, Victor si Calin): doar 25% dintre români i-ar mandata să formeze un nou guvern în locul guvernului liberal, adică o susținere la cca jumătate din reprezentarea parlamentară pe care o au acum; de fapt, li se OFERĂ DIN PARTEA PUBLICULUI ETICHETA DE „EXPIRAȚI”! (alt guvern liberal ne-LuCOVID are 17% sustinere, tehnocrati 16%, uniune națională 12%)

5. Tabloul sondajului descrie imaginea unei CRIZE POLITICE SISTEMICE MAJORE! Devine limpede deci, atât nevoia de ALTERNATIVĂ IN INTERIORUL FIECĂRUI PARTID (ce-ar putea reșapa structurile, respectiv cosmetiza imaginea), CÂT ȘI NEVOIA DE UNA-DOUA MISCĂRI POLITICE NOI CARE SĂ POATĂ PRELUA PUBLICUL DEZAMĂGIT ȘI NEMULȚUMIT; daaar, pentru că asta nu prea se poate intampla in conditiile IMPUSE DRACONIC AZI DE CĂTRE “MÂNA NEVĂZUTĂ”, să ne așteptăm deci la o competiție electorală de tip „BĂLĂCEALĂ IN NOROI”, cu lovituri dure aplicate „pe NV” …

Și-asta, pentru că doar atât mai merităm în condițiile clare ale lipsei de civism care ne domină plenar!”, scrie Cozmin Gușă.

Admin