mie. ian. 19th, 2022

Ştefan Mandachi îşi pune hotelul la dispoziţia medicilor şi poliţiştilor afectaţi de coronavirus!


Omul de afaceri Ştefan Mandachi, care deţine un hotel şi un lanţ de magazine fast-food, a intrat în rândul celor care încearcă să pună umărul la ajutorarea celor ce se luptă cu coronavirusul. El a anunţat astăzi pe profilul său personal de Facebook faptul că îşi pune hotelul în mod gratuit la dispoziţia cadrelor medicale ce au fost infectate în timpul serviciului sau sunt suspecte de coronavirus, poliţiştilor şi jandarmilor care au de a face cu persoane contaminate ce refuză carantinarea şi fug din izolare.

De asemenea, Mandachi a anunţat că îşi pune la dispoziţie tot gratuit şi saloanele de evenimente de la Magnificus Plaza celor care doresc să producă măşti de protecţie sau alte cusături/textile necesare cadrelor medicale pe care să le doneze apoi spitalelor aflate în nevoie. În încheiere, antreprenorul a solicitat tuturor mall-urilor din România să se închidă de urgenţă şi să-şi pună la rândul lor spaţiile la dispoziţia celor care au nevoie.

„1. Ofer GRATUIT HOTEL MANDACHI (EU NU ÎNCASEZ NIMIC, NICIO SUBVENȚIE PENTRU CARANTINĂ ȘI NU COMPENSEZ NIMIC CU NICIUN ORGAN AL STATULUI) pentru:

– pentru medici/ asistenți medicali/ voluntari în spitale, care au interacționat cu bolnavi/suspecți de Coronavirus de la Spitalul Județean și a oricăror alte spitale orășenești sau sătești dimprejur. Sunt mulți eroi din spitale care știu că sunt deja contaminați și nu vor să-și infecteze familiile, dar n-au unde să doarmă. Cartelele camerelor se iau de la Spital. Sunați la numărul de la recepție hotel și vă redirecționează recepționera.

– polițiști, jandarmi și alte cadre militare care interacționează cu cetățeni contaminați cu Coronavirus care nu respectă legea (fug din spitale, patrulează liniștiți pe străzi, nu respectă regimul de carantină).

Nu putem să chemăm personalul nostru, ca să nu se infecteze dar cadrele medicale sau militare vor intra pe proprie răspundere în hotel și vor primi cartelele pe care noi le predăm la spital și poliție. Noi asigurăm doar paza.
În schimb vom oferi câte o masă gratuită de la un restaurant de-al meu în care mai avem dreptul să facem catering.

2. Ofer GRATUIT toate saloanele de evenimente corporate (sau săli de nunți) de la Magnificus Plaza de 1500 MP tuturor antreprenorilor care vor să confecționeze măști de protecție sau cusături/textile pe care să le livreze gratuit spitalelor. Practic se pot pune mai multe sute de mașini de cusut în incinta acestor spații.

3. Solicit pe această cale tuturor Mallurilor din România să se închidă de urgență și să ofere spații (că au suficiente) pentru persoanele care au nevoie de spații (adăpost, igienizare, depozitare).”