joi. iul. 18th, 2024

România e pe punctul să devină o imensă şi inumană puşcărie.


Avocatul Dan MV Chitic atrage atenţia asupra atentatului la democraţie prin legea trimisă de Guvern spre adoptare în parlament. Acesta susţine că prin această lege toţi românii pot fi luaţi de pe stradă şi carantinaţi doar pentru că i se pare cuiva că ar fi suspecţi de infectare cu un agent patogen. Această lege deschide calea spre abuzuri uriaşe din partea autorităţilor, făcându-i invidioşi chiar şi pe cei mai mari dictatori din lume.

Democrația asimptomatică. Românul în regimul Iohannis e suspect.

Dacă sub Iohannis in “epoca Kovesi” toți eram suspecți de corupție, toți eram penali asimptomatici, acum, in epoca terorii medicale toți devenim suspecți de a fi infectați și reprezentăm un “risc iminent”.

In momentul in care procurorii nu mai reprezintă instrumente credibile și eficiente de limitare a drepturilor si libertăților noastre, in lupta sunt aruncați medicii “din prima linie”, transformați peste noapte din salvatori in agenți ai puterii discreționare a unui stat al cărui singur scop este terorizarea și îngrădirea drepturilor populației.

Și toate astea la indicațiile ale Directorului General al Organizației Mondiale a Sănătății, care devin direct și imediat aplicabile in statul roman, transformat intr-o colonie supusa unui guvern mondial dirijat de la New York, din sediul ONU.

Soluția guwernerului Iohannis – românul merită sa fie “izolat”: in pușcării, in spitale pușcării, in domicilii devenite pușcării.
Trăim intr-o țară in care noi toți, “asimptomaticii”, posibilele “persoane purtătoare de agenți patogeni” ai unor boli neidentificate, am devenit suspecți și ni se va “impune internarea obligatorie, conform reglementarilor în vigoare, pentru o durată conform datelor științifice oficiale și în funcție de evoluția patologiei respective pentru fiecare pacient.”

România e pe punctul sa devină o imensă și inumană pușcărie.

Democrația noastră a devenit asimptomatică, a rămas un simplu nume golit de sens, un ambalaj fără valoare, lipsit de orice simptom a unei societăți într-adevăr democratice!

Și toate astea devin politică de stat printr-un proiect de “Lege a pandemiei” despre care aproape nimeni nu spune nimic.
(Infamul text îl găsiți aici https://jurnalul.info/lg/)

Niciun cuvânt de la presa miluită cu zeci de milioane de euro de guwernerul “condus” de Lucovid.

“Societatea civilă” dirijată din pădure tace și ea, deși in situații infinit mai puțin grave lua cu asalt guvernul, e drept, manifestând violent in apărarea sistemului opresiv de forță instituit de același Iohannis și de securiștii din spatele lui.

Nici “opoziția” nu suflă o vorbă. E pe cale să devină și ea părtașă și complice la această odioasă crimă împotriva democrației. Fie din ticăloșie, fie la ordin, fie timorată de stigmatele naziste se tip “ciuma roșie”… opoziția parlamentară, care de fapt are majoritatea in Parlament și care deține puterea legislativă, a intrat in opoziție cu propriul electorat.

E momentul in care noi, “Suspecții”, avem datoria sa rupem tăcerea și să izolăm dușmanii drepturilor noastre, să eliminam dușmanii democrației și suveranității țării noastre.

E momentul să ne ridicam împotriva opresorilor noștri, văzuți și nevăzuți!,” scrie avocatul Chitic.

Admin