Dum. oct. 1st, 2023

Rareş Bogdan: „Jigodia lui Viktor Orban îl atacă pe Klaus Iohannis!”


Ministrul de externe al Ungariei, Szijjártó Péter, a lansat un atac foarte dur la adresa președintelui României pe care l-a numit „un politician extremist antimaghiar”, după ce Klaus Iohannis a atacat la CCR legea privind deschiderea unor puncte de frontieră româno-ungare. Vezi detalii AICI.

Din păcate Preşedintele României este un politician extremist anti maghiar. Implică în continuu Ungaria şi guvernul ungar în campania electorală din România. Acum, pe deasupra, face rău în mod intenţionat relaţiei ungaro-române, şi nu se sfiieşte să pună piedici unor cauze care sunt importante atât pentru maghiari, cât şi pentru români”, a scris ministrul ungar.

Această afirmaţie la scos din minţi pe europarlamentarul PNL Rareş Bogdan care a sărit în apararea lui Iohannis şi l-a jignit pe ministrul ungar numindu-l jigodie.

Hopaaaaa!!! Jigodia lui Viktor Orban atacă cel mai tolerant şi democratic președinte al României din ultimii 30 de ani. Acest imberb ce se vrea jucător regional, un biet fost purtător de cuvânt al FIDESZ ce s-a remarcat prin atacuri la comunitatea rromă şi evreiască din Câmpia Panoniei încearcă sa se facă remarcat prin atacuri fără temei la unul dintre cei mai respectați lideri politici la nivel european.

Nu le-a ieșit cu Trianonul și încearcă toate mizeriile posibile pentru a incita şi ataca. Vor primi exact ce merită! ROMÂNIA este stat național, suveran, independent, unitar și indivizibil,” a scris Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook!

Admin