Dum. mai 26th, 2024

Ludovic Orban: Starea de alertă va dura până când vom găsi un vaccin împotriva COVID-19!


Faptul că în România nu mai este demult vorba doar despre lupta împotriva coronavirus devine din ce în ce mai clar pe zi ce trece. Miercuri seara, Ludovic Orban a participat la o emisiune de televiziune în care a debitat o mulţime de enormităţi. S-a lăudat atât pe el cât şi Guvernul pe care îl conduce, susţinând că au „salvat milioane de vieţi” prin măsurile pe care le-au luat în perioada pandemiei.

La cum decurg treburile în România, pare că se doreşte prelungirea stării de alertă până la alegeri, poate chiar şi după. Totul pentru a rămâne cât mai mult la putere şi a prelugi cât mai mult inevitabilul, adică picarea guvernului! Iată câteva extrase din emisiunea la care a participat Orban la Realitatea.

„Starea de alertă va dura până când vom găsi un vaccin împotriva COVID-19. PNL nu va mai pleca de la putere foarte mulți ani. Am salvat milioane de vieți.

Vrem să limităm puterile CCR!

Vom face foarte multe modificări constituționale. Actuala Constituție nu se mai adaptează vremurilor în care trăim, vom limita puterile Curții Constituționale. Vom depesediza complet Curtea Constituțională şi vom lărgi atribuțiile Președintelui.

Avocatul Poporului trebuia să apere poporul. Adică pe cei 98% dintre români care s-au supus măsurilor coercitive luate de președintele Iohannis și guvernul PNL pentru combaterea pandemiei. Cei care au stat în case, au purtat măști, nu s-au opus termometrizării, au păstrat distanţa socială.

Avocatul Poporului a aparat cei 2% de infractori care au încălcat ordonanțele militare. Printre care s-au aflat și clanuri interlope și postacii plătiți de Moscova care au umplut mediul online cu teorii ale conspirației fară nici cea mai vagă legătură cu realitatea.

Românul s-a trezit, se informează doar din sursele oficiale, verificate, și nu crede în conspirații 5G, oculte mondiale și alte idioțenii. Tot mai puţini români se lasă influențați de propaganda naționalistă rusă.

Vom lua măsuri împotriva celor care împrăştie teorii ale conspiraţiei! În nici 7 luni am pus România pe calea normalității, am reparat ce a distrus timp de 30 ani PSD, am schimbat din temelii un sistem muribund, falimentar.

Economia funcționează la aceiași parametri comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Chiar dacă PNL a dus și duce în spate o pandemie.

Suntem primul guvern de după 1990 format din profesioniști, incoruptibili, cu viziune și cu soluții fezabile. Apreciez activitatea guvernului ca fiind excelentă. Dovada este că depășim 40% în sondaje, cu 10% mai mult decât anul trecut. România are cea mai performantă conducere din ultimii 30 de ani.”

Extrase publicate pe Facebook de Anna Hilbova.

Admin