joi. iul. 18th, 2024

Rareş Bogdan în delir: „Iohannis şi Guvernul v-au salvat vieţile! Nu-i mai blamaţi!”


Enervat la culme de decizia pe care a luat-o CCR cu privire la faptul că decizia de creştere a amenzilor la cote aberante a fost neconstituţională şi că preşedintele Klaus Iohannis şi-a depăşit atribuţiile prin decretul de instituire a stării de urgenţă, Rareş Bogdan, vicepreşedinte PNL, şi-a ieşit din minţi şi a avut un şir de declaraţii delirante, spunând că Iohannis şi Guvernul ne-au salvat vieţile!

În delirul său, Rareş Bogdan a spus chiar că nu se pot „împiedica” ei de deciziile CCR atunci când iau măsuri în plină pandemie. Pentru că măsurile sunt „pentru sănătatea românilor”! Cu alte cuvinte, ei ştiu mai bine ce este bun şi ce este rău pentru noi. Noi suntem nişte proşti care avem nevoie de ei să ne protejeze. Mai mult, el a acuzat CCR că ar fi corupt, iar acest fapt a fost „dovedit de CEDO”, lucru complet neadevărat. CEDO nu a spus nicăieri că CCR ar fi coruptă. Însăşi decizia CEDO este una a cărei corectitudine este îndoielnică.

„Nu-i mai blamaţi pe Iohannis şi guvernanţi! Ei v-au salvat vieţile!”

Dincolo de ce spune CCR, prioritară este sănătatea românilor. Ca atare, nu ne putem împiedică de deciziile unui organism dovedit corupt de CEDO. Avem un președinte mai român ca mulți dintre noi, care iubește România mai mult ca orice și un guvern care lucrează zi și noapte pentru ca în această țară să fie normalitate.

Fără aceste măsuri, chiar dacă au fost cele mai drastice din UE, aveam milioane de infectați și sute de mii de morți, iar acum unii condamnă pe președintele Iohannis și guvernul Orban care vrea binele poporului? Câtă inconștiență!

Vor trebui măsuri dure în continuare. Se anunță pandemii peste pandemii, nu vedeți ce se întâmplă în țările care au relaxat? Mai bine în paturi de spital și intubaţi decât să nu riscăm să ducem copilul la școală sau la joacă? Sau să nu riscăm să umblăm aiurea pe stradă? Nu mai bine să citim o carte, să urmărim emisiuni la TV, să stăm cu familia, să ne regăsim pe noi înșine? Ce să căutăm acum pe litoral? Sau la mici și bere? Stăm acasă și rezolvăm pandemia, nu ne expunem și nu expunem și pe alții!

Nu mai blamați președintele și nici guvernanții! Omul ăsta și guvernul v-au salvat viețile! Şi vi le vor salva în continuare dacă ascultați ce vi se spune!

După CCR ar trebui acum să dăm buluc în stradă, să ne reluăm viața de dinainte, dar noi și președintele Iohannis suntem preocupați de viața voastră de aceea vă limităm libertățile! Vom continua planul președintelui Iohannis, pas cu pas, o facem spre binele vostru și al umanității!”

Poate vă întrebaţi cum de mai sunteţi în viaţă. Pentru că v-a salvat Iohannis!

Poate nu ştiaţi de ce nu „v-aţi culcat sănătoşi noaptea şi v-aţi trezit morţi a doua zi”… Pentru că v-a salvat Iohannis! Nerecunoscătorilor care nu staţi în case să ridicaţi osanale Liderului Suprem şi aghiotanţilor săi! Ce Arafat… ce Rafila, ce medici, ce asistente… Iohannis şi Guvernul sunt cei care ne ţin în viaţă zi de zi. Iar noi, ca nişte nerecunoscători, ne gândim numai la mici şi bere. Nu ne gândim cât se sacrifică Liderul Suprem şi Guvernul pentru sănătatea noastră.

Ce să facem noi cu libertatea? Mai bine stăm în case şi mulţumim că avem o casă. Cât o mai avem, până nu ne-o ia banca unora dintre noi. Iar despre CCR, să se ducă, nene, să se culce! Ce atâta Constituţie, ce atâtea legi? Dacă zice Liderul Suprem ceva, atunci aşa este! Aşa se face! Ne mai încurcăm de detalii minore precum nişte legi sau o Constituţie?

Admin