vin. sept. 22nd, 2023

Poliţiştii-s zmei cu cetăţenii de rând şi mieluşei cu interlopii. 30.000 lei amendă pentru nişte nuntaşi din Buzău!


Dublul standard este cel mai rău lucru care se poate întâmpla într-o societate. Acest lucru este foarte frustrant şi creează multă tensiune inutilă. Poliţia română este una dintre instituţiile „campioane” la aplicarea dublului standard. În timp ce la priveghiul interlopului Emi Pian poliţia şi jandarmeria asistau neputincioase cum se încalcă toate regulile pe timp de pandemie, în Buzau, o nuntă la cort cu 100 de participanţi a fost întreruptă de poliţie care a aplicat amenzi în valoare de 30.000 de lei nuntaşilor.

„La momentul controlului, în interiorul incintei se aflau 110 persoane care participau la o nuntă. Poliţiştii au adus la cunoştinţa organizatorului prevederile legale şi au pus în vederea acestuia să se conformeze normelor impuse în contextul pandemiei COVID-19. În scurt timp deficienţele au fost remediate. Însă atât organizatorul, cât şi agentul economic au primit sancţiuni în valoare de 30.000 de lei.” Se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Buzău.

Aşadar, cu toate că evenimentul se defăşura într-un cort, ceea ce înseamnă aproape în aer liber, şi că „deficienţele au fost remediate”, bravii poliţişti tot au aplicat amenzi de 30.000 de lei. În schimb, interlopii îşi îngroapă morţii cu sute de participanţi şi cu protecţie din partea MAI-ului.

Sursa: news.ro

Admin