lun. iun. 24th, 2024

Podul de pe DN67B Poiana Lacului va fi refăcut

PSD Argeș

Ne ținem de cuvânt! Așa cum am anunțat, Podul de pe DN67B Poiana Lacului va fi refăcut! Recent, a fost validată documentația pentru execuția noului podul, iar acum Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova a scos proiectul de execuție la licitație. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este: 20.11.2023 astfel că de la anul ar trebui să înceapă și lucrările.

Valoarea estimată a investiției se ridică la 4,9 milioane lei fără TVA.

DN 67B Scoarța –Pitești, în lungime totală de 189,2 km, leagă municipiile Târgu Jiu, Drăgășani și Pitești. Podul, care se află în administrarea CNAIR, a fost distrus de inundațiile din 2014 și circulația se desfășoară pe un pod improvizat.

“Nu este în atributul meu să spun de ce podul de peste Valea Răchita a rămas în această stare deplorabilă de nouă ani, de când a fost distrus de inundații. Vreau să le transmit argeșenilor că avem o preocupare majoră pentru infrastructura rutieră atât cea județeană, cât și cea națională și de această dată am găsit deschidere și la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii România, motiv pentru care pe drumurile din Argeș sunt investiții fără precedent, inclusiv pe drumurile naționale!” – a transmis Ion Mînzînă, președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș.

Admin