Dum. apr. 14th, 2024

O fetiţă de şase ani le cere poliţiştilor italieni să aresteze coronavirusul ca să se poată întoarce la şcoală.

Sursa: libertatea.ro


O fetiţă în vârstă de doar şase ani din Italia a trimis o scrisoare carabinierilor italieni prin care le mulţumeşte pentru ceea ce fac în zilele astea şi îi roagă pe aceştia să „aresteze coronavirusul” pentru ca ea să se poată întoarce la şcoală şi să se joace din nou cu prietenii ei. Fetiţa le spune carabinierilor că ultima oară când a ieşit din casă pentru a merge la şcoală a fost tocmai în februarie.

Mia are şase ani şi locuieşte în Torino, fiind elevă în clasa pregătitoare. Ea, însă, nu a mai mers la şcoală de aproape două luni, de când în Italia s-a închis practic totul. Luni, Mia a hotărât să scrie o scrisoare pentru autorităţile italiene şi, pe lângă mulţumiri, să le ceară să aresteze acest virus care o ţine în casă de atâta vreme.

Bună. Mă cheamă Mia și am 6 ani. Locuiesc la Torino și ultima oară când am ieșit din casă a fost când am mers la școală și la cercetași. Era februarie. Voi, polițiști și carabinieri, arestați coronavirusul. Vreau să mă întorc la joacă, cu prietenii mei.Vă mulțumesc pentru ceea ce faceţi.”

În Torino, numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 a trecut de 2500.

Admin