Dum. mai 26th, 2024

Ludovic Orban jigneşte grav persoanele anti-vaccinare, considerându-le absurde şi aberante, finanţate de ruşi!


Premierul Ludovic Orban merge din gafă în gafă! După ce a fost fotografiat bătându-şi joc de propriile decizii referitoare la strategia de luptă contra COVID, Orban dă din nou cu băţul în baltă! Acesta a spus că persoanele care se opun vaccinării sunt „cumpăraţi” de cei care promovează aceste „aberaţii şi absurdităţi”!

„Eu sunt un susținător al vaccinului. Ar trebui să fim și noi mai proactivi, să derulăm campanii în care să contracarăm toate absurditățile și toate aberațiile pe care le-am auzit în campanile pe care nu știu cine le finanțează.

E clar că sunt finanțate campaniile antivacciniștilor, care în mod evident, fac parte dintr-un mecanism elaborat al unei strategii de dezinformare care e aplicată nu numai în România, ci și în alte țări din Europa și care în mare parte cred că-și are izvorul în afara Europei, mai spre est”, a declarat Ludovic Orban.

„Noi și acum căutăm vaccin antiCoVID. Sigur, desigur căutăm și tratament. În gândirea pe care o avem pentru toamnă, când se estimează o revenire a epidemiei, ne gândim să facem o vaccinare antigripă pe scară largă, trei-patru milioane, câte doze reușim să adunăm, ca un mijloc de a simplifica. În fine, vaccinul e foarte important.

Reacția noastră trebuie să fie campanii inteligente în care să-i convinge pe toți aceia care pot cădea pradă acestor dezinformărilor, care repet – sunt sistemice, bine finanțate și bine gândite, în mod inteligent gândite și care generează o astfel de reacție absurdă din partea foarte multor oameni maturi care cad pradă acestei dezinformări”, a încheiat Ludovic Orban.

Admin