lun. iun. 24th, 2024

Klaus Iohannis îi face PROŞTI pe românii care nu cred în virus şi nu sunt „prudenţi în faţa bolii”.


Preşedintele Klaus Iohannis pare să fie total rupt de realitate şi cu o aroganţă demnă de o cauză mai bună le spune românilor care (foarte probabil) l-au votat că sunt nişte proşti dacă nu cred în virus şi nu sunt precauţi în faţa bolii!

Mai mult decât atât, Iohannis a depus o coroană de flori astăzi, 11 iunie, la Monumentul „Kilometrul Zero al democrației”, cu prilejul marcării a 30 de ani de la „Fenomenul Piața Universității” și Mineriada din 13-15 iunie 1990. Ori lui Iohannis i-a luat-o calendarul înainte ori e prea ocupat în weekend cu concediile încât să-şi mai bată capul cu ceva atât de „banal” precum marcarea unui moment important din istoria României.

Iohannis probabil nu a mai putut aştepta până pe 13 şi a avut nevoie de o ocazie pentru a-i face proşti pe români şi a mai pune un pic de presiune pe opoziţie ca să-i voteze prelungirea stării de urgenţă!

Cine nu este prudent în faţa bolii, este prost!

Mesajul meu e același. Nu ne dorim acest lucru. Nu și-a dorit nimeni această epidemie. Sunt foarte mulțumit că am avut o guvernare liberală, că am putut să gestionăm această epidemie. Din păcate, nu s-a terminat. Am fi vrut să scăpăm mai repede de această epidemie. Încă este în comunitate virusul.

Este nevoie de prelungirea stării de alertă, pentru ca guvernul să poată lua măsuri. Eu nu îmi doresc să se prelungească starea de alertă cu actualele măsuri, ci una mai suplă, mai simplă. Nu ne gândim să ne întoarcem în timp, trebuie să fim prudenți. În faţa bolii ori suntem prudenţi ori suntem proşti. Nu putem să ne târguim pe voturi, e nevoie de o justă măsură, fac apel la parlamentari”, a spus Klaus Iohannis.

Admin