sâm. nov. 27th, 2021

Jos MANIPULAREA! AJUNGE!!! NU toţi suntem atât de PROŞTI încât să cădem în CLICKBAITURILE voastre!


Aceşti aşa-zişi influenceri strică o generaţie prin conţinutul pe care îl promoveaza şi apoi vin să dea lecţii de moralitate. Asta se poartă în România de azi! Eu speram cu adevărat să vină cineva fără obiective ascunse şi să facă ceva bun pentru tinerii din ziua de azi. Oricum, sunt zvonuri că va apărea cineva care doreşte cu adevărat să ajute şi să schimbe ceva în societatea de azi.

Nu „personalităţi” care arată cu degetul la sistemul de învăţământ că este prost doar pentru a mai câştiga şi de acolo capital de imagine. De la titluri în video cu clickbait şi la limbaj colorat pus în mediul online şi multe altele, am ajuns să facem pe moraliştii. Da este nevoie de o schimbare, dar să vină de la cineva care nu caută numai faimă şi bani în tot ce face.

90% dintre influenceri sunt în goană după bani şi afirmare şi distrug minţile celor care se uită la ei şi apoi vin şi se plâng că „de ce în trend avem Vulpiţe şi muzica de cocină?!” Păi nu vă este ruşine să aveţi curajul după ce promovaţi prostia la rang de arată să veniţi şi să vă plângeţi de sistemul de învăţământ şi de politicieni? Nu că nu ar avea şi ei vina lor, dar vina lor este că nu impun restricţii celor care promovează prostia numai pentru a aduna 10 like-uri şi 100 de vizualizări în plus.

Şi oamenii mari din România, care chiar au ceva de spus, au ajuns să se prostescă pentru a mai avea şi ei puţină atenţie. Din cauză că asta s-a promovat şi mulţi se adaptează în loc să facă ceva. În loc să schimbe aşa-zisul trend unde toţi o să avem de suferit.

Mai sunt multe de spus, dar va urma…