vin. iul. 12th, 2024

În timp ce românii îşi fac provizii de mâncare şi hârtie igienică, ungurii îşi cumpără arme şi muniţie.


În timp ce românii se înghesuie în supermarketuri pentru a-şi face provizii de mâncare şi băutură în această perioadă de criză, ungurii stau la coadă pentru a-şi cumpăra arme şi muniţie, temându-se de faptul că din cauza răspândirii acestui virus o să se instaureze curând dezordinea socială. Comercianţii legali de arme şi muniţie afirmă că vânzările le-au crescut cu până la 500%! „În ultimele săptămâni, s-a înregistrat o creștere a vânzării de arme în Ungaria”, anunţă Reuters, citat de stirileprotv.ro, care precizează că este vorba despre arme de calibru redus.

Un maghiar care aştepta în faţa unui magazin ce comercializează arme non-militare să-şi cumpere arma dorită a spus că „este doar o măsură de precauţie. Prefer să râd mai târziu decât să mă regăsesc într-un conflict doar cu o mătură în mână,” a spus acesta. „Vindem de cinci ori mai multe arme decât într-o lună normală de martie. Am putea vinde chiar şi de 15 ori mai mult, dar nu mai avem arme cu gloanţe de cauciuc” a spus Gabor Vass, proprietarul a trei astfel de magazine.

Și americanii s-au înghesuit să cumpere arme

În Statele Unite ale Americii, armele se vând ca pâinea caldă, americanii îmbulzindu-se să îşi cumpere arme şi muniție, ca şi cum ar fi gata să plece la război. Un bărbat din Kentucky spune că vrea să fie pregătit pentru orice s-ar întâmpla, afirmând că „aţi văzut ce panică a fost la magazine în prima săptămână. Ce o să fie peste o lună sau două? Cine știe ce surprize ne mai ascunde natura umană?”

Distribuitorii vorbesc despre o creştere a cererii cu aproape 70% la arme şi muniţie.

Admin