vin. iul. 12th, 2024

În Italia, persoanele infectate de COVID-19, trecute de 60 de ani, nu mai sunt puse la aparatele salvatoare.


Situaţia disperată din Italia pare că nu se mai sfârşeşte! Un doctor israelian care tratează pacienţii din Parma, Gai Peleg, a declarat la o televiziune Israeliană faptul că în nordul Italiei s-au primit ordine ca pacienţii de peste 60 de ani să nu mai fie puşi la aparatele de ventilare, pentru a permite celor mai tineri accesul la aceste maşinării salvatoare de vieţi. Italia a devenit zilele acestea ţara cea mai puternic afectată de coronavirus din lume, depăşind chiar şi China la numărul de decese, depăşind cifra de 5000 până la momentul redactării acestei ştiri.

Doctorul israelian Gai Peleg, a declarat la Canalul 12 faptul că lucrurile se vor înrăutăţi deoarece numărul de persoane infectate cu COVID-19 continuă să crească într-un ritm alarmant. Multe familii sunt puse în situaţia de a nu putea să-şi înmormânteze persoanele dragi aşa cum se cuvine, iar departamentul său încearcă să facă în aşa fel încât persoanele aflate pe patul de moarte să poată să-şi vadă pentru ultima oară familia.

Peleg a spus că din câte a văzut şi a auzit, instrucţiunile sunt clare: persoanele cu vârsta de peste 60 de ani să nu mai fie puse la aparatele respiratorii deoarece numărul acestora este limitat şi se preferă ca acestea să fie folosite la pacienţii mai tineri.

Sursa articol, The Jerusalem Post.

Admin