vin. sept. 22nd, 2023

Florin Roman, PNL, acuză „baronii roșii” că refuză să cumpere aparate de testare împotriva COVID-19.


Criza sanitară din România devine din ce în ce mai dificilă, numărul cazurilor de infectare cu coronavirus creşte de la o zi la alta cu sutele, iar decesele sunt şi ele în creştere. În tot acest timp, PNL şi PSD se întrec în acuze care ia măsurile cele mai bune pentru combaterea acestei crize. După ce pesediştii au spus că gestionarea crizei de către Guvernul Orban este una dezastruoasă, Florin Roman, liderul deputaţilor PNL, lansează un atac dur la adresa „baronilor roşii” pe care îi acuză că nu cumpără aparate de testare PCR în judeţele conduse de ei.

Nu sunt în stare să rezolve problemele în județele roșii, dar vin și spun că au soluții la nivel național. În majoritatea județelor conduse de baronii roșii ai PSD, consiliile județene sau primăriile municipii reședință de județ nu au alocat fonduri destinate achiziționării de aparate de testare PCR.

La Buzău, în fieful președintelui PSD, Marcel Ciolacu, CJ și primaria nu au alocat fonduri pentru achiziționarea unui aparat de testare. Situația se repeta în Teleorman, Vrancea, Neamț, Gorj sau Olt, unde consiliile județene conduse pe pesediști nu au asigurat suport financiar pentru aparate de testare. În toate aceste județe roșii numărul îmbolnăvirilor este mic, întrucât nu se fac teste. Exact ce, în mod ipocrit, liderii PSD reproșează guvernului liberal.

Practic, baronii roșii și-au abandonat cetățenii județelor pe care le conduc. Mâna de ajutor a venit în fiefurile PSD, din partea guvernului liberal, care a finanțat prin Ministerul Sănătății achiziția de PCR-uri. Întrebarea legitima care se pune este cum sa credem o iotă din “soluțiile” liderilor naționali ai PSD, când ei nu sunt în stare să rezolve problema din curtea lor?

O altă întrebare legitima este de ce baronii roșii ai PSD nu au alocat bani pentru achiziția de PCR-uri, de ce nu fac teste în județe, adică exact ce trâmbițează ei seara de seara la tv?”, se arată într-un comunicat de presă a lui Florin Roman.

Solicitam liderilor ipocriți ai PSD să lase minciuna și ipocrizia de o parte, să lase aerul Bucureștiului și să se întoarcă în județele lor, să pună osul la treaba în lupta cu epidemia. Țara e in război cu epidemia, mai puțin liderii PSD izolați și carantinați în propriile locuințe!”, a conchis Roman.

Răspunsul preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, a venit imediat, acesta catalogându-i drept „neisprăviţi”.

Admin