Dum. mai 26th, 2024

Exportăm muncitori sănătoși și îi repatriem bolnavi de coronavirus?!


Un grup de peste 200 de muncitori români care lucrau la un abator din Germania au fost confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus! Informația a fost confirmată de către MAE. Conform Ministerului Afacerilor Externe, aproximativ 300 de angajați ai abatorului din Germania au fost confirmați ca fiind infectați cu coronavirus, iar 200 dintre ei sunt români! Sursa: Mediafax

În acest context, avocata Codruța Cerva adresează pe profilul său de Facebook o serie de întrebări autorităților române pe care le vom reda mai jos.

Și acum cum facem? Cine îi tratează pe acești romani? Statul german sau statul român? Și io blonda, ce întrebări pun!? Normal ca o să fie tratați în colonia Romanica, pentru că așa e înțelegerea în protocolul semnat de guvernul Orban și guvernul Germaniei! Pentru că Werner, pentru că firmele PNL-iste și Fluturiste de interimari, care încasează minim 250 euro / 1 roman/sclav!

Și nu se oprește vânzarea aici! Austria cară romanii noaptea cu trenul la munca, Anglia la fel! De ce? Pentru ca romanii au salarii mici în România! De ce le au mici? Pentru ca asa a vrut UE ani de zile, pentru a putea lua din România forță de muncă ieftina! Simplu! Și toți se închină la imaculata UE! Atunci bine și behehe!

Când ești colonie, toți te umilesc, pentru că meriți! Cu asa clasa politică, guvern și președinte, e normal ca romanii să fie vânduți la export, precum sclavii/vitele!! Aici în țară, ei sunt ocupați cu tunurile și să fure cât mai mult! Dă-i naiba pe sclaveti! Ehe, și mulți îl aplaudă în continuare pe Werner! Aplaudați, foarte bine, pentru că în scurt timp, cu economia în faliment, România o să devină oficial exportatoare de SEZONIERI pentru toate tarile UE!

În stare de urgență, pe teritoriul României, transportatorii romani au interdicție de a intra în alte state UE!! Dar transportatorii străini din Germania, Austria, Anglia AU IMUNITATE PE TERITORIUL ROMÂNIEI PENTRU A INCARCA SCLAVII ROMANI SĂ-I DUCĂ LA MUNCĂ ÎN TARILE LOR!! Orban?? Werner?? SRI?? MAE?? MAI?? Cum facem atunci cu ORDONANȚELE MILITARE CARE INTERZIC ASTA?? Toți trebuie să răspundeți pentru TRĂDAREA asta!!! Toți!!”

Admin