vin. iul. 12th, 2024

Deputat PNL vrea să blocheze China să investească în România! Se tem „stăpânii” că pierd colonia?!


Uite de asta suntem atât de jos ca ţară, pentru că prostia bubuie în ţara asta mai tare decât bombele din Siria sau artificiile de Revelion! După ce că suntem săraci lipiţi pământul şi nu avem de niciunele – începând de la drumuri la spitale, la locuri de muncă plătite decent şi aşa mai departe – mai avem şi pretenţii de elite. În timp ce toată lumea, absolut toată lumea, primeşte ajutoare de la China şi, mai nou, Rusia, noi suntem atât de şmecheri încât ne pute doar când pronunţăm aceste nume.

TOATĂ lumea civilizată, începând cu America şi continuând cu ţările mari din Europa, precum Germania sau Franţa, s-a dezvoltat folosindu-se de colaborări strânse atât cu chinezii cât şi cu ruşii, numai noi suntem atât de şmecheri încât ne pute, nene, de ruşi, ne pute de chinezi, că deh, sunt comunişti! Dar noi nu ne uităm la noi, că avem izmenele rupte în fund de „violurile” repetate la care am fost supuşi de „capitaliştii” europeni sau americani. Nu ne uităm cât ne-au jecmănit aceşti „capitalişti”.

Mai nou, vine un puştan penelist să ne spună că vrea să depună un proiect de lege prin care să INTERZICĂ investițiile chinezilor în domenii strategice din România, iar alte investiţii chinezeşti să fie şi ele condiţionate! Să zicem că ceea ce spune el are o oarecare logică şi aş fi de acord cu ea, însă pe de altă parte, în proiectul ăla ar trebui menţionate TOATE companiile străine! Dacă tot suntem şmecheri atunci să fim până la capăt! Toate domeniile strategice din România ar trebui să aparţină şi să fie controlate de statul român!

Cum poţi tu, penelistule, să vii să spui că investitorii chinezi sunt nasoli în timp ce americanii sau europenii sunt buni? Păi cu ce ne-a ajutat în plus, măi deşteptule, investiţia francezilor de la Apa Nova? Câte autostrăzi ne-au făcut americanii de la Bechtel? Ce preţuri şi servicii ne oferă francezii de la Orange, nemţii de la Telekom, britanicii de la Vodafone? Ce preţuri şi servicii ne oferă italienii de la Enel? Austriecii de la OMV? Shwaihofer? Bă, voi sunteţi întregi la cap?! Sau astea nu sunt domenii strategice pentru voi? Să mai menţionez şi cămătarii, băncile olandeze, greceşti sau austriece? Le e teamă stăpânilor voştri „capitalişti” că vin chinezii şi chiar livrează ceva pentru banii pe care îi primesc?

În plină pandemie când toată planeta se uită spre China cu speranţă voi veniţi cu mizerii de astea? „Partidul Comunist Chinez nu va cumpăra România pentru că România urăşte comunismul şi iubeşte democraţia”, zice penelistul Pavel Popescu, citat de adevărul.ro. Ce democraţie e asta, mă, de o trăim în ultimii zece ani? Dacă ce am trăit noi în ultimii 10-15 ani a fost democraţie, atunci să ţi-o bagi acolo unde nu ajunge soarele! Fi-v-ar democraţia de râs să vă fie de lachei!

P.S. Nu, nu îmi doresc comunism în România. Ştiu ce reprezintă el şi nu cred că este o soluţie pentru ţara asta, dar cine spune că în ultimii 15 ani am avut o democraţie adevărată înseamnă că este nebun.

Notă: Articol primit de la un utilizator prin formularul de contact.
Dacă ai şi tu ceva de spus nu ezita să ne contactezi şi vocea ta va fi auzită!

Admin