mar. iul. 5th, 2022

Barcelona demolată de Bayern Munchen, scor 8-2, în sferturile Ligii Campionilor!


FC Barcelona a trăit una dintre cele mai negre nopţi din istoria clubului, fiind eliminată din Liga Campionilor în sferturile de finală cu scorul de 8-2 de gruparea germană Bayern Munchen. Nemţii au tranşat soarta partidei încă din prima repriză când au intrat la cabine cu scorul de 4-1.

Deşi păreau să îşi revină după pauză când Suarez a marcat pentru 4-2, catalanii au căzut definitiv şi au încasat încă patru goluri, terminând meciul în genunchi şi învinşi cu scorul de 8-2. Ca lucrurile să fie şi mai dureroase pentru Barcelona, ultimele două goluri au fost marcate de Coutinho, jucătorul împrumutat de Barcelona la Bayern.

Ajuns la 33 de ani, Lionel Messi a fost practic inexistent în meciul de groază pentru catalani. Acesta a privit neputincios cum echipa sa este umilită de germani şi nu a putut face nimic să oprească tăvălugul bavarez. În repetate rânduri, în special în repriza secundă, televiziunile l-au surprins pe Messi cu capul în pământ sau cu privirea pierdută, parcă nevenindu-i să creadă ce vede pe tabela de marcaj.

Au marcat:  Alaba -autogol 7, Suarez 57/ T. Muller 4, 31, Perisic 21, Gnabry 27, Kimmich 63, Lewandowski 82, Coutinho 87, 90. Puteţi vedea golurile AICI.

Nemții vor juca în faza următoare cu învingătoarea meciului Manchester City – Lyon. Cealaltă semifinală a fost deja stabilită: RB Leipzig şi PSG se întâlnesc marţi, 18 august.