vin. iul. 12th, 2024

Bărbat de 77 de ani din Spania amendat pentru că a ignorat restricţiile şi a ieşit la „Vânătoare de Pokemoni”.


Un bărbat în vârstă de 77 de ani din Spania a ignorat starea de urgenţă şi a ieşit la plimbare dintr-un motiv uluitor! Acesta le-a spus poliţiştilor care l-au legitimat că a ieşit din casă pentru a vâna Pokemoni! Poliţia nu pare să fi fost foarte îngăduitoare cu bătrânul inconştient şi i-a dat o amendă usturătoare. Bărbatul se plimba pe străzile din cartierul Aluche, Madrid, fără să aibă niciun stres, fiind concentrat pe găsirea de pokemoni în faimosul joc Pokemon Go!

Cum în Spania este decretată starea de urgenţă şi circulaţia oamenilor este restricţionată foarte mult din cauza pandemiei de coronavirus care i-a afectat foarte puternic pe spanioli, poliţiştii madrileni au fost stupefiaţi să afle motivul pentru care bătrânul a ieşit din casă. Pokemon Go este un joc pe telefon bazat pe realitatea augmentată, iar jucătorii trebuie să se folosească de GPS şi să se plimbe prin oraş pentru a „prinde” creaturile virtuale.

Bătrânul a fost amendat şi poliţia madrilenă a lansat un avertisment pe contul oficial de Twitter că „«Vânătoarea» de pokemoni, dinozauri sau orice altă creatură magică este interzisă pe durata stării de urgență. Nu căuta scuze și stai acasă!” Sursa: gsp.ro

Admin