lun. mai 27th, 2024

Transferarea spitalelor din coordonarea ministerului Transportului către autoritățile locale, pregătită de un Comitet interministerial


Guvernul pregătește transferarea rețelei de spitale aflate în coordonarea ministerului Transporturilor către autoritățile locale. În acest sens, premierul a avut astăzi o întâlnire cu factorii de decizie la nivel guvernamental și local.

Nicolae Ciucă, premierul României FOTO: GOV

Nicolae Ciucă a decis, la inițiativa Ministerului Transportului, începerea procesului de transfer al celor 15 unități spitalicești aflate în prezent în coordonarea ministerului. Prima etapă în acest sens va fi demarată prin intermediul unui Comitet Interministerial coordonat de secretarul general al Guvernului, Marian Neacșu.

Premierul a declarat că acest comitet va realiza cadrul normativ necesar la nivelul executivului și va identifica toate măsurile necesare.

„Principala sarcină a acestui comitet va fi de a realiza cadrul normativ necesar la nivelul Guvernului. În cea de-a doua etapă vor fi identificate toate măsurile pentru a ne asigura că…

Citeşte mai mult

Admin