Dum. mai 26th, 2024

Tesla şi-a inaugurat primul birou în România, la Bucureşti!


Compania producătoare de maşini electrice Tesla, fondată de Elon Musk, şi-a deschis oficial primul birou în România. Joi, 4 februarie, 2021, compania americană şi-a inaugurat primul birou care se află în Bucureşti, Sector 4, pe Calea Şerban Vodă. Prin această mişcare, Tesla şi-a anunţat intenţia de a construi mai multe staţii de tip Supercharger în ţara noastră unde speră ca în următorii ani tot mai mulţi români să îşi achiziţioneze maşini electrice.

Pentru Tesla acesta este doar începutul investiţiilor în România, compania lui Elon Musk având planuri mult mai măreţe de dezvoltare în ţara noastră. Americanii vor să construiască astfel de staţii de încărcare în mai multe oraşe, precum Timişoara, Sibiu, Piteşti şi nu numai. Se pare că oraşele Craiova şi Brăila sunt şi ele vizate pentru construirea de staţii de încărcare.

Tesla vizează acapararea pieţei maşinilor electrice în Europa de Est

Pe lângă România, Tesla pare să fie foarte interesată de investiţii în Europa de Est, ei vizând tări precum Bulgaria, Ungaria sau Serbia pentru a construi infrastructura necesară maşinilor electrice.

Tesla este un adevărat gigant în domeniul constructorilor auto, compania valorând mai mult decât Ford, Fiat sau General Motors la un loc. Mai mult, Tesla este aproape de a deveni prima companie auto care să atingă valoarea de piaţă de un trilion de dolari.

Admin