vin. iul. 12th, 2024

SLUGĂRNICIE MAXIMĂ! Pacientă cu piciorul în ghips lăsată să aştepte în faţa spitalului pentru că era Nelu Tătaru în vizită!


Incident revoltător s-a petrecut joi la un spital din Târgu Jiu! O femeie care avea piciorul în ghips a fost lăsată să aştepte mai bine de o oră pentru că venise Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, în inspecţie. Mai mult decât atât, după ce aşteptarea a luat sfârşit, femeia nu a primit nici măcar un cărucior pentru a fi transportată de la maşină în spital ci A FOST CĂRATĂ ÎN SPATE de fiica acesteia!

Femeia în vârstă de 64 de ani a fost nevoită să aştepte în faţa spitalului până ce ministrul a plecat. Dupa aceea, ea a fost cărată în spate de una dintre fiicele sale până în spital. Cele două fiice ale femeii au susţin că reprezentanţii spitalului le-au transmis că nu pot să o primească pentru îngrijiri deoarece Ministrul Sănătăţii se află în vizită!

Nu ne-au dat măcar un căruţ!

Fiica pacientei a făcut apel şi la o patrulă de poliţie pentru ca mama ei sa să fie primită în spital. „Nu se poate aşa ceva! Stăm de o oră în maşină şi nu este primită. Pe urmă se încălezeşte în maşină, i se ia temperatura şi nu e primită că are COVID-19”, s-a plâns femeia poliţiştilor.

Până la urmă, femeia a fost primită, dar aceasta a fost cărată în spate de către fiica sa, pentru că nu i s-a pus la dispoziţie un cărucior. „Este operată la picior, are două şuruburi şi am venit cu ea să-i tragă firele. Am ţinut-o în stradă o oră şi acum ne-a dat voie să intrăm în spital cu ea. Ni s-a spus că vine ministru şi nu avem voie să băgăm maşina aici. Posibil că este mai important cine vine decât un bolnav. Nu ne-a dat căruţ şi a fost luată în spate de sora mea.”

Nelu Tătaru: O greşeală tipică, pacientul primează!

Ministrul a reacţionat la aflarea acestui incident şi a spus că nu este normal ce s-a întâmplat deoarece pacientul primează. Nu contează cine vine în vizită, fiind o greşeală de management.

Este o greşeală de management tipică. Eu sunt chirurg, medic, şi sunt în sistemul medical de la 14 ani. Am urmat Liceul sanitar şi atitudinea pentru pacient trebuie să fie cu totul şi cu totul alta. Pacientul primează. Un caz trebuie preluat imediat şi investigat într-o unitate de primiri urgenţă. Evaluat printr-un examen în specialitatea respectivă şi tratat în consecinţă. Nu contează dacă vine sau nu minstrul,” a spus Tătaru. 

Sursa articol: adev.ro/qchbtp

Admin