Dum. mai 26th, 2024

Scene neverosimile în tenis: a ratat punctul de meci, iar gestul făcut imediat după i-a adus pe loc descalificarea


  • UCL: SalzburgSociedad, marți, 19:45, DGS 1

  • UCL: NapoliReal Madrid, marți, 22:00, DGS 1

După ce s-a impus cu 7-6(3) în primul set, australianul avea minge de meci în setul secund, la 7-6 în tie-break. Polmans a trimis mingea în fileu și s-a făcut egalitate la 7, însă meciul s-a oprit la câteva secunde distanță, din cauza unui gest inexplicabil făcut de jucătorul născut în Africa de Sud. 

Imagini neverosimile! Marc Polmans l-a lovit pe arbitrul de scaun cu mingea în față

Concret, imediat după pierderea punctului, Polmans a trimis mingea cu toată forța în direcția arbitrului de scaun, Ben Anderson. 

Jucătorul l-a nimerit în plină figură pe arbitrul din Marea Britanie, astfel că a fost descalificat pe loc, conform regulamentului. Imaginile neverosimile, care pot fi văzute în galeria FOTO de mai jos, fac în aceste momente înconjurul lumii. 

Galerie Foto

Etichete: atp shanghai , marc polmans , alibek kachmazov


Urmărește știrile…

Citeşte mai mult

Admin