Dum. iul. 14th, 2024

Reacţie Marcel Ciolacu: „După ce a vândut pădurile şi chiar pe români, PNL vrea să vândă şi companiile româneşti! PSD nu va permite acest lucru!”


Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, unul dintre principalii vizaţi de Cozmin Guşă pentru a comenta posibila vânzare a CEC Bank de către Cîţu, nu a stat prea mult pe gânduri şi s-a exprimat vehement împotriva ideii de privatizare a băncii de stat sau ale altor companii strategice cu capital majoritar de stat.

Ciolacu a reacţionat pe pagina sa de Facebook arătând faptul că s-a mai exprimat împotriva acestui lucru şi în urmă cu sase luni şi este încă ferm pe poziţie în legătură cu acest subiect.

„Nu au nicio limită! Și-au angajat toate rudele, coafezele, chelnerii și cioclii la vârful statului! Au dat tunuri de sute de milioane de euro în plină pandemie prin firmele de casă! Au vândut lemnul din pădurile țării! I-au vândut până și pe români la export pentru agricultura altora!

Acum vor să vândă și companiile românești, ultima avuție a statului!!!! Am avertizat încă de acum 6 luni că această gașcă galbenă, extrem de lacomă, va încerca să vândă România bucată cu bucată.

PSD nu va permite niciodată ca ultimele perle ale economiei românești – CEC, Hidroelectrica sau Nuclearelectrica să fie vândute străinilor!

Vom opri în Parlament jaful pe care politrucii liberali l-au pus la cale. Avem o lege care deja a trecut de Senat, prin care se interzice orice vânzare a companiilor de stat pentru o perioadă de 2 ani. Mai miră pe cineva că Guvernul se opune și a dat punct de vedere negativ?! Pentru ei, România și interesele românilor nu există!

PSD va lupta până la capăt pentru ca NICIO companie în care statul este acționar majoritar să nu fie înstrăinată!!!”

Admin