joi. sept. 28th, 2023

Jador versus Vulpiţa, un articol incendiar!


Vreţi să vedeţi cultura din România? Este atât de simplu… doar accesezi YouTube şi verifici trendingul, adică acele videoclipuri cele mai vizionate dintr-o perioadă scurtă de timp. Mai exact, ce îi interesează pe români în decurs de câteva zile. Văzând primele locuri din trending veţi realiza de ce totul în ţara asta merge aşa cum merge. Cei care urcă în top aceste aşa-zise „vedete” sunt şi votanţii care ne aleg o dată la patru ani conducătorii.

În momentul de faţă, un anume Jador se plânge pe internet că a fost depăşit în top de o aşa-zisă „vedetă” ce are porecla de Vulpiţa! Dragă Jador, ar trebui să ţi se pună multe semne de întrebare de ce eşti şi tu în top, pentru că nu eşti deloc departe de publicul Vulpiţei, aşa că nu trebuie să te superi! Este trist ca în ţara asta să vezi atâta prostie şi incultură – fără să mai pomenim de îndobitocirea şi manipularea media care se face asupra celor ce privesc precum nişte zombii la „vedete” de doi lei.

Asta este ţara şi cu asta defilăm! Sigur, vor fi voci care să spună că nu doar românii sunt aşa, acelaşi lucru se întâmplă şi în alte ţări. Parţial este adevărat, nu există pădure fără uscături, dar de multe ori uscăturile predomină pentru că pădurea a fost defrişată de tot ce avea mai bun! Ce se întâmplă acum este la un nivel global, lumea este într-o involuţie evidentă din punct de vedere social şi cultural. 

Asta se doreşte, doar aşa poţi manipula masele. Apoi vă întrebaţi de ce vin atâtea rele pe Pământ. Vin din cauză că oamenii nu mai au caracter şi bun simţ, iar peste tot se propagă nesimţirea, limbajul cât mai vulgar. Dacă nu foloseşti organul genital când te exprimi nu eşti „cool” şi nu eşti luat în seamă. E ruşinos că s-a ajuns aşa, e ruşinos că predomină atât de mult prostia!

Notă: Articol primit de la un utilizator prin formularul de contact sub formă de pamflet, aşa că trataţi-l ca atare!
Dacă ai şi tu ceva de spus nu ezita să ne contactezi şi vocea ta va fi auzită!

Admin