Dum. apr. 14th, 2024

Innes Villa – cazare de lux în Mamaia pentru o vacanță perfectă!


Nu-i așa că și tu îți dorești un concediu relaxant, care să te deconecteze de la toată agitația de zi cu zi și de la lumea cotidiană de care ești sătul până peste cap? Acum poți avea parte de acest lucru, la Innes Villa!

La Innes Villa punem un deosebit accent pe intimitate, siguranță, confort și mai ales, bun gust. După un sejur la noi, în care vei sta fără griji, și vei avea parte de siguranță, atmosferă plăcută și personal primitor, cu siguranță îți vei dori să mai revii și altă dată! Innes Villa este un loc care îți va deveni o a doua casă!

Innes Villa este o construcție nou-nouță, în Mamaia Nord, ce îndeplinește toate standardele de calitate și îți pune la dispoziție condiții excepționale! Este o vilă cu patru dormitoare, un living și 3 băi, întinsă pe o suprafață de 120 mp. Vila este situată într-un complex cu acces la piscină și Pool Bar.

În plus, aerul sărat al mării se resimte chiar de la cazare, seara poți să auzi murmurul valurilor ce se agită necontenit, deoarece vila se află la doar 150 de metri de Plaja Zanzibar. După serile în care vei adormi ascultând valurile, te vei trezi în dimineți acompaniate de cântecul pescărușilor vioi, însoțit de razele soarelui ce te îmbie parcă spre plajă și nisipul ei fin.

Cazarea este amplasată într-o zonă strategică, deoarece ne dorim ca toți cei care vor să stea aici să aibă acces facil la diferite puncte de interes. Prin preajmă se află o mulțime de baruri și restaurante, precum: Scoica Land, Kazeboo, Napoli, Oneiro, dar și diferite autoserviri. În plus, în apropiere se află și un supermarket Lidl. Cu siguranță vei găsi ceva potrivit în zonă pentru gusturile și preferințele tale!

Innes Villa este perfectă pentru familii. Este spațioasă și primitoare, iar cei mici se vor putea juca și distra fără ca acest lucru să afecteze sau să deranjeze în vreun fel pe cineva. Și mai ales, dacă sunteți cazați la Innes Villa, veți avea acces și la super piscina din cadrul Complexului nostru de Vile!

Facilități Innes Villa:

  • Living spațios, dotat cu o canapea extensibilă și TV, perfect pentru petrecerea timpului în familie sau între prieteni!
  • 4 dormitoare cu pat matrimonial, dressing, TV, masă de călcat + fier de călcat și uscător de rufe. Confortul este la el acasă în dormitoarele Innes Villa!
  • 1 bucătărie utilată complet: cuptor cu microunde, aparat de făcut cafea, fierbător de apă. Dacă nu ai băut o cafea ascultând sunetul valurilor, acum e momentul!
  • 3 băi, în fiecare se regăsește: uscător de păr, prosoape, produse de ingrijire. Nu va trebui să cari prea multe în bagaj, ne-am ocupat deja noi de câteva lucruri!
  • Loc de joacă unde cei mici se pot distra și unde își pot face noi prieteni, în siguranță!

Nu ești încă sigur 100% dacă să alegi Innes Villa pentru vacanța ta? Iată top 5 motive pentru care să ne alegi:

  1. Suntem extrem de aproape de plajă. La doar 7 minute de mers pe jos! Super tare, nu-i așa? Ajungi cât ai clipii!
  2. Este perfectă pentru familiile cu copii! Ai parte de spațiu și intimitate.
  3. Este amplasată într-o zonă strategică. Ai o varietate de localuri din care să alegi pentru a lua masa, perfecte pentru toate buzunarele!
  4. Ai acces la piscină și Pool Bar! Răcorire la superlativ!
  5. Condițiile sunt excelente, iar prețul este unul de nerefuzat!

Verifică disponibilitatea și fă-ți chiar acum o rezervare! Rezervări doar la telefon sau pe WhatsApp! Detalii suplimentare găsiți pe pagina de Facebook și pe site.

UniqueSummerAccommodation/

https://www.cazare-mamaia-litoral.ro/

Admin