sâm. mai 25th, 2024

Haideți la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR!

ROD CU SPOR

Haideți la Târgul de meșteșuguri și produse tradiționale – ROD CU SPOR, ediția a II-a! Unde? La Muzeul Golești între 6 și 8 octombrie. Zeci de producători din Argeș și din județele învecinate vin cu fructe, legume și cele mai bune produse din carne și lactate. Nu vor lipsi meșterii populari din domenii precum țesut, cusut, olărit, sculptură, păpuși, pictură pe sticlă. Culori, arome și gusturi, bunătăți de toamnă și voie bună!
Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 6 octombrie, începând cu ora 13.00, iar programul de vizitare al târgului este între 10.00 – 19.00. Intrarea este liberă.

ROD CU SPOR

Vor întreține atmosfera două nume mari ale muzicii folk Ducu Bertzi și Florin Chilian, dar și cunoscuta interpretă de muzică populară Niculina Stoican împreună cu Ansamblul “Doina Argeșului” . La Muzeul Golești se poate ajunge și cu autobuzul care circulă pe linia 4: PITEȘTI (Calea București – Colegiul Tehnic ,,Armand Călinescu”) – ȘTEFĂNEȘTI (Gară Golești). Autobuzul oprește chiar lângă Muzeul Golești.

Prima ediție a târgului, desfășurată anul trecut, a fost un real succes, înregistrându-se peste 10 000 de vizitatori.

Un eveniment organizat de Consiliul Județean Argeș, sub egida Comitetului de Masiv al Grupei de munți Făgăraș și partenerii: Direcţia Agricolă Argeş, APIA Argeş, AFIR Argeş, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Argeş, Oficiul de Dezvoltare Montană Curtea de Argeş.

Admin